Antioxidanti naturali: fructele negre umfla topurile

Antioxidanti naturali: fructele negre umfla topurile

Antioxidanti naturali: fructele negre umfla topurile

 Afine si mure, struguri negri si smochine, iata cateva dintre fructele inchise la culoare foarte bogate in antioxidanti naturali.  Consumati cat de multe pentru a ramane tinere si frumoase!

Antioxidantii naturali sunt un aliat important al organismului, care ajuta la combaterea radicalilor liberi, principalii responsabili ai stresului care duce la imbatranirea prematura a celulelor noastre. Radicalii liberi prezenti in organism in concentratie prea mare sunt periculosi deoarece cauzeaza riduri, caderea parului, pot fi cauze ale bolilor degenerative si ale tumorilor. Iata de ce o alimentatie sanatoasa este fundamentala!

 In general, fructele si legumele sunt alimente care contin antioxidanti naturali dar mai ales cele negre sunt in mod special in top. Inafara faptului ca sunt extrem de gustoase, afinele, murele, strugurii negri, prunele si coacazele negre sunt un adevarat elixir de frumusete si viata lunga.

 

Printre principalii antioxidanti sunt vitaminele A,C si E si carotenoizi care exista din abundenta in fructele negre.  In sezonul estival ar trebui sa consumam din plin aceste fructe. Daca le combinam cu o dieta echilibrata si cu ceva activitate fizica obtinem rezultate grozave pentru silueta. Aruncati o privire la afinele sin poza, nu-I asa ca va lasa gura apa? J

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum