Antrenorii la miscare!Conventia Internationala de Fitness.

Antrenorii la miscare!Conventia Internationala de Fitness.

Antrenorii la miscare!Conventia Internationala de Fitness.

Astazi s-a dat startul conventiei internationale de fitness organizate de catre Fitness Scandinavia. Ca persoana implicata in acest fenomen inca de pe vremea cand, pentru a putea participa la astfel de evenimente, trebuia sa mergi afara din tara, este imbucurator faptul ca din ce in ce mai multi antrenori raspund prezent putinelor evenimente de la noi. Problema este cu totul alta, privita insa din perspectiva managerilor de club, discutam astazi vis-a-vis de acest subiect cu o colega din domeniu, cum ca evenimentele au devenit putin monotone. Ne intrebam daca nu cumva este doar o impresie, poate ca noi ne-am schimbat sau doar faptul ca de fiecare data observam prezenta, aproape,  acelorasi persoane. Cu siguranta ca si lucrurile de mai sus conteaza dar, ceea ce am observat este faptul ca oricat de multe eforturi s-au facut in promovarea acestor evenimente, numarul persoanelor externe, membrii cluburilor,practicantii obisnuiti de miscare, este foarte mic.

Ca operator de club imi doresc educarea oamenilor in aceasta directie, imi doresc ca membrii cluburilor sa participe la astfel de evenimente, sa-si aduca prietenii si sa povesteasca mai departe ce frumos a fost si cata energie au trait! Imi doresc sa vorbeasca mai departe in cercurile lor de prieteni ca intr-un final, numarul celor care se vor indrepta catre miscare sa fie, usor dar sigur, din ce in ce mai mare.

 

Acesta este punctul  pe care, noi ce implicati, ar trebui sa punem accent. Evenimente organizate in colaborare cu primariile locale care sa contina activitati specifice cluburilor de fitness, dar si activitati de masa sunt necesare. O comunicare mult mai buna si sa fie organizate in perioade si locuri accesibile publicului larg ar fi de dorit. Cu siguranta aceste initiative ca cea a celor de Fitness Scandinavia sunt salutare. Antrenorii au nevoie de aceste evenimente, de competitie, de a se face remarcati in randul lor si de a observa unde se afla la nivel de pregatire in raport cu cei din breasla.

Este adevarat ca in ultimii ani s-au organizat foarte multe activitati de masa, maratoane, triathloane,  trasee cu bicicletele etc. foarte bine! Sunt evenimente care trimit oamenii catre miscare, unii dintre ei, probabil, chiar catre salile noastre, insa ca sa putem face acest lucru intr-un ritm mult mai accelerat, pentru ca suntem atipici si vedeti cat de greu se misca lucrurile la noi in tara, trebuie sa le aratam oamenilor ce se intampla de fapt in centrele de fitness. Motiv pentru care asocierea activitatilor specifice salilor de fitness cu activitatile de masa ar trebui sa aiba loc mai des.

Spor la miscare!

  

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum