Antrenorul personal - Invata sa fii un specialist!

Antrenorul personal - Invata sa fii un specialist!

Antrenorul personal - Invata sa fii un specialist!

Pas cu pas!
Foarte multi antrenori fac greseala ca inca de la primul antrenament clientul sa simta cu adevarat ca a lucrat, eventual a doua zi sa dea un telefon spunandu-ne ca astazi nu va veni la antrenament si nici la serviciu nu a ajuns, pentru ca nu s-a putut da jos din pat. Din fericire aceste cazuri sunt din ce in ce mare rare, dar…exista!
Incercand sa inteleg care ar putea fi motivele pentru o astfel de „strategie”, nu pot decat sa rezum totul la experienta antrenorului sau mai precis la lipsa acestuia de experienta.
Primele antrenamente indiferent de obiectivele clientului (explicandu-i clar acest lucru) sunt unele de analiza, de cunoastere si de interpretare a reactiilor principalilor indicatori . Astfel incat, dupa o serie de minim 8-12 antrenamente sa putem avea toate informatiile necesare pentru a elabora un program de antrenament conform cu obiectivele si particularitatile clientului.

Poarta-te si arata ca un profesionist!
Nu de  putine ori am vazut antrenori lucrand cu clientii lor avand intr-o mana telefonul mobil, butonandu-l si rezemand un aparat, incercand sa mimeze o asa zisa minima atentie acordata bietului client care munceste din greu, fara a-l incuraja si motiva. Oare ati putea avea incredere intr-un medic care in timpul unei analize generale sau, mai grav, a unei operatii complicate, ar butona telefonul mobil?

Vorbeste ca un specialist!
Nu este nevoie sa cunosti manuale intregi de specialitate din scoarta in scoarta! Formeaza-ti un limbaj cu termeni uzuali de specialitate si foloseste-te de el.
Respectand chiar si numai aceste 3 puncte, vei observa in scurt timp ca membrii vor incepe sa solicite serviciile tale si veniturile din personal training vor creste considerabil.

 

Cuvinte de cautare: antrenor personal, personal trainer, fitness
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum