Banda bate bicicleta!

Banda bate bicicleta!

Banda bate bicicleta!

Ma gandeam astazi si incercam sa inteleg din experienta pe care o am, care dintre aparatele din zona cardio a unei Sali de fitness sunt mai iubite de catre utilizatori.

Si pentru asta am incercat sa imi caut in amintiri acel moment dintr-o ora de varf si sa inteleg la care dintre aparate era “coada” de doritori.

Iubitorii de fitness prefera alergatul (mersul) pe banda pedalatului?

Dupa un sondaj promovat de Faress (portalul specializat in Fitness si Sport), din ce in ce mai multi sportivi prefera sa se antreneze pe banda, in loc sa pedaleze pe o bicicleta (nu ma refer aici la clasele de cycling si la bicicletele speciale care isi vor avea mereu pasionatii lor).

Dupa datele culese de Faress, pentru aproximativ 41% dintre cei intervievati, banda nu este doar un obiect indispensabil intr-o sala de fitness, ci chiar un aparat la care nu poti sa renunti daca ai ales sa te antrenezi acasa.

Mersul pe banda este un sport iubit atat de tineri cat si de cei in varsta, deoarece reprezinta o alternativa perfecta pentru plimbari sau pentru alergatul prin parc sau pe plaja. Banda iti ofera si posibilitatea de a lucra pe diverse trepte de dificultate, ca si viteza si inclinare.

Pe locul doi intre aparate gasim bicicleta cu 23%, care reprezinta o solutie mai usoara de antrenament decat o banda la viteza medie. Daca banda se adreseaza in general unui public larg, bicicleta are inca un grup fidel, alcatuit mai ales dintre cei care nu renunta la ideea ca la un moment dat bicicleta de camera era folosita acasa pentru arderea caloriilor in exces.

Pe locul trei se pozitioneaza Crosstrainer-ul sau Eliptical cu 18% care intruneste in special multe voturi din partea sexului frumos. In coada clasamentului se regaseste platforma vibranta si echipamentele electrostimulatoare.

Daca acum te gandesti sa iti dotezi o sala de fitness poate ca ar fi bine sa tii cont de acest clasament, deoarece adevaratul pasionat de miscare iubeste zona cardio si ii place sa petreaca mult timp acolo, deci va avea nevoie si de aparate in numar suficient. Si nu uita sa achizitionezi si acele noutati care apar aproape anual la targurile de profil, pentru a demonstra clientilor tai ca dorinta ta de inovare este direct proportionala cu dorinta de a creste numarul de abonati.

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum