Body Art Wellness Club - Un altfel de fitness!

Body Art Wellness Club - Un altfel de fitness!

Body Art Wellness Club - Un altfel de fitness!

Daca locuiesti in zona Vitan afla ca de mai bine de doi ani ai langa tine un club de fitness care iti ofera o gama completa de servicii. Si ma refer aici la clasele de aerobic  Kangoo Jumps, Zumba, clase de Spinning, clase de Aqua Aerobic, initiere Inot ,  Tai Chi,  Tae-Bo si  pana la zona de fitness, piscina cu zonele  de relaxare, jacuzzi, vestiare enorme  ambele dotate cu sauna umeda/uscata, si unde mai pui ca este si singurul club de fitness deschis non stop.

Pentru ca le cunosc serviciile si stiu cat de importanta este calitatea pentru ei, te invit doar sa intri pe site-ul lor, pe pagina de facebook , sa vezi ce activitati outdoor au desfasurat cu membrii lor in acesta vara si sigur iti va parea rau cu nu ai stiut pana acum de acest club. Viziteaza-i ca sa ai parte de consultanta profesionala!  

 
Vei afla de pe site-ul lor cat de importanta este starea de bine a membrilor lor, carora le-au organizat: plimbari cu barca pe canalele deltei pana  la mare, pescuit, sporturi nautice, excursii la munte cu catarat extrem, tiroliana, mountain bike , rafting.:) Spune-mi tu unde ai mai gasit asa ceva. In fiecare luna au cate o activitate noua! In saptamanile imediat urmatoare vor iesi cu bicicletele pe un traseu de 50 de km la Izvorani, ii vei gasi in parcul Libertatii  la antrenament si nu mai tarziu de inceputul lunii septembrie un grup de membri va infrunta o noua provocare montana.

Poti sa numesti acest editorial cum vrei tu, advertorial, reclama  … inteleg, dar cel mai important lucru este ca ai aflat ca ai langa tine un club pe care merita sa-l vizitezi

In final va spun ca bucuros voi face editoriale de acest gen oricarui club de fitness care se dedica membrilor sai, ceva mai mult decat sa puna la dispozitia lor doar niste echipamente reci, care reusesc sa-si contureze o identitate. Asa ca astept propunerile voastre pe adresa office@profitness.ro.
 

Valeriu POPA
Managing Partner PROfitness

PROfitness CONSULTING - CONTACTEAZA-NE PENTRU:
Pachet PRE-OPENING
Analiza business/Creare business plan.
Solutii achizitionare echipamente fitness.
Configurare Club. (solutii incepand de la stadiul de proiect si pana in momentul deschiderii).
Recrutare si pregatire personal.
Elaborare proceduri specifice fiecarui departament.
Marketing & Sales
E -mail :
office@profitness.ro

Cuvinte de cautare: sala fitness vitan, piscina vitan, bazin de inot, aerobic, body art, kangoo jumps, zumba

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum