Ce ziceti de office fitness?

Ce ziceti de office fitness?

Ce ziceti de office fitness?

 Cred ca oricare dintre noi am avut discutia cu cineva din jurul nostru pe tema “as merge la sala dar chiar nu am timp, jobul ma omoara”, afla ca segmentul office si corporate devin din ce in ce mai mult principalul target al cluburilor de fitness deja aparute sau a celor  in curs de dezvoltare… 

 
Ei bine, daca intr-adevar ai avea totul disponibil la etajul sau parterul cladirii de birouri unde lucrezi, sala de fitness, aerobic, activitati de grup si zona de relaxare si ai lua cu tine dimineata si geanta pentru antrenament, iti garantez ca in maxim o luna ai deveni “dependent de fitness” iar sensul discutiei legate de job si lipsa de timp s-ar modifica categoric. 
 
Personal pot spune ca am lucrat si lucrez in continuare cu multe persoane din acest segment si toate mi-au spus si m-au felicitat ca am avut dreptate:  toti au adus o schimbare pozitiva in modul lor de viata. Iata cateva tipsuri pentru cei care inca nu cred posibila o astfel de transformare:
strange un grup de 4-5 colegi de birou si vino la fitness, incearca la inceput activitatile de grup, sunt funny si te adaptezi mult mai usor la efort. Poti incerca si un antrenament personal de grup, daca aveti obiective similare.
cauta sa diversifici clasele si tipul de efort pana vei simti ca ceea ce faci,  faci cu placere si este ceea ce ti se potriveste… avanseaza mereu de la usor la dificil, de la simplu la complex…
incepe sa-ti stabilesti obiective atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung, “vreau sa slabesc 3-4 kg dar dupa vreau sa am un tonus muscular general mult mai bun…, etc.”
imbunatateste-ti categoric stilul de viata, alimentatia si programul de odihna, fii un partener de viata si un parinte mai bun, fii un exemplu si un model pentru cei din jurul tau…
 
In cazul in care nu ai sala de fitness chiar in cladirea de birouri in care lucrezi, orienteaza-te catre sala cea mai apropiata. Multe cluburi de fitness mari s-au orientat ca si pozitionare, pentru zone aglomerate, unde sunt birourile multor companii multinationale. Poti profita de asta si in timpul pauzei de pranz si te poti bucura si de un abonament happy hour, la preturi foarte bune. Daca compania ta nu are incheiat un agreement cu clubul de fitness poti sa faci chiar tu propunerea la departamentul de resurse umane. Astfel mai multi colegi se vor bucura de aceleasi avantaje pe care tu le-ai descoperit deja.
 
 
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum