Company Workout & Fitness Team Building

Company Workout & Fitness Team Building

Company Workout & Fitness Team Building

Intr-o situatie de criza ai grija de angajatii tai!
Pune-ti echipa in miscare!

In aceste vremuri de criza managerii multor companii multinationale fac greseala de a pune o presiune enorma pe angajati fara a le oferi nimic in schimb. Este adevarat ca trebuie sa strangem curea, asa cum auzim pe toate canalele de comunicare, dar trebuie sa avem grija cat de mult fortam nota.
Un angajat este dispus sa faca multe sacrificii in cadrul job-ului sau,  sa lucreze  over time, in weekend sau sa accepte o reducere de salariu dar principala problema o reprezinta eficienta si  calitatea muncii, care vor scadea considerabil. Nu sunt necesare bugete foarte mari pentru a multumi angajatului si pentru a-i oferi ceva care-i  va aduce beneficii lui, in principal, dar si companiei.

Cateva ore de activitate fizica de grup, bine organizata, au efecte pozitive enorme asupra echipei, asupra reducerii stress-ului si cresterii nivelului energetic. Invata–ti angajatul sa faca miscare, ofera-i acesta posbilitate echipei tale iar rezultatele si aprecierile vor fi pe masura.

Profitness ofera consultanta pe acesta tema si o gama variata de activitati pentru companii cu un buget foarte mic.

 Daca iti doresti ca echipa ta sa fie una plina de energie, motivata, sa vina la munca cu placere si sa dea 100%,  contacteaza-ne si noi iti vom pune echipa in miscare.

  • Fitness Team Building

Vrei sa-i scoti din monotonie, sa cresti  nivelul de coeziune si motivatie a echipei intr-un mod unic, eficient si econom?

Uita de variantele “clasice” de team building. Profitness iti ofera un alt tip de activitate, un alt gen de team building! Organizam seminarii, minievenimente si actiuni inedite,  toate pastrand notiunea de fitness, de sanatate prin miscare, avand ca locatie  sediul firmei dvs., un parc, un centru de fitness, o piscina etc.

  • 15’ Work Massage

Ca si manager, suntem convinsi ca va doriti angajati mai eficienti, motivati, cu o mai putere de concentrare, mai veseli si optimisti. 15 minute de masaj la locul de munca iar diferentele vor fi usor de sesizat!

Masajul calmeaza sistemul nervos, stimuleaza circulatia sanguina aducand aportul de oxigen necesar organelor interne si creierului, elimina durerile musculare,  imbunatateste capacitatea de concentrare si contribuie la cresterea randamentului angajatilor dvs. Specialistii nostri se vor deplasa la sediul firmei dvs.  de 2 sau 3 ori pe saptamana in functie de intervalul orar stabilit anterior si in functie de numarul de salariati abonati, in baza unui contract lunar.
 

Contactati-ne si ne vom deplasa la sediul firmei dvs., pentru o  evaluare in urma careia va vom propune o serie de activitati, pe care cu siguranta nu le veti uita!
office@profitness.ro

 Cuvinte de cautare: team, building, fitness, sanatate, organizationala, evenimente, echipa, workout

 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum