Despre Steel Programs - Conventie si program

Despre Steel Programs - Conventie si program

Despre Steel Programs - Conventie si program

Ce este Steel Programs ??? Este un complex de sisteme de antrenament ce ofera posibilitatea clientului de a castiga noi experiente si rezultate, imbunatatind calitatea serviciului pe care il utiliza in cadrul cluburilor de fitness. Astfel, clientul va avea parte de o clasa distractiva, dinamica, sigura, obtinand rezultate reale in timp frecventand o clasa care poate sa isi schimbe structura si continutul, fara sa modifice obiectivul. Aceste sisteme de antrenament sunt create si conduse de Fernando Gorini si Gonzalo Vicos, din Argentina, al caror scop este de a oferi o varietate mare de unelte si servicii clientilor care apartin lumii fitness-ului, sistemele de antrenament sunt: STEEL COMBAT, STEEL TRAINING, STEEL TONIC si STEEL CYCLING.

Prima impresie este aceea ca am mai auzit de asta si am mai vazut atatea sisteme de antrenament asemanatoare si ne intrebam ce ar aduce nou acest sistem,  in plus fata de restul celor deja aparutte pe piata fitness-ului? Aceeasi intrebare mi-am pus-o si eu iar raspunsul l-am primit de la de cei doi master-traineri internationali “aducem diferit fata de restul programelor, doua lucruri simple dar foarte importante – soul & attitude”. Muzica exprima sentimente, prin intermediul ei putem rade, visa, ne putem simti nervosi sau agitati. Aceste sentimente sunt prinse in Programele Steel si sunt folosite pentru a construi clase mai intense, dinamice si distractive, jucandu-se cu fiecare senzatie, fiecare sunet si fiecare efect special, adaugand astfel o valoare semnificativa fiecarei clase. Astfel muzica reprezinta unul dintre cele mai importante instrumente de lucru, pe care le vom regasi in Progamele Steel. 
 
Iata pe scurt ce inseamna acest sistem de antrenament de grup:
1. Sistem de antrenament de incredere, modern si usor de imbunatatit.
2. Sistem de antrenament intensiv.
3. Seriozitate si responsabilitate.
4. Programe de antrenament testate psihologic (siguranta crescuta).
5. Instruire continua pentru instructori.
6. Rezultate concrete in timp redus.
7. Antrenament fizic si psihologic.
8. Continuitate si loialitate din partea instructorilor si a participantilor.
9. Solutii si instrumente de fitness pentru instructori.
10. Evolutie!
 
In perioada 3-7 februarie 2012 a avut loc prezentarea primelor doua cursuri STEEL PROGRAMS  in Romania – Steel Tonic si Steel Combat, desfasurate la Lotus Sport Club, si conventia oficiala de prezentare in data de 5 februarie la Rin Grand Hotel. Concluzia personala in urma acestei experiente este aceea ca am vazut si testat unul dintre cele mai profesioniste si bine organizate sisteme de antrenament si mi-ar face placere sa-l predau. De asemenea am participat si la una dintre cele mai bine organizate conventii in Bucuresti.
 
Detalii despre program si initiatorii lui pe  www.steelprograms.ro .
 
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum