Feedback FIBO 2014!

Feedback FIBO 2014!

Feedback FIBO 2014!

Aflat la cea de-a doua editie in noua locatie de la Koln, FIBO 2014, cel mai mare targ de profil din Europa, a reusit sa adune peste 80.000 de vizitatori, pentru ultimile doua zile nemaiexistand bilete de access.

Un eveniment care este greu de comparat, nu cu unul similar de la noi ci cu cu oricare alt eveniment expozitional. Pentru cateva zile Koln a fost un oras in care nu mai puteai gasi niciun loc de cazare. Revenind la partea expozitionala, dupa o vizita relativ rapida, daca se poate spune asa, trecerea pe la aproape fiecare stand, ocupandu-ne intrega zi, concluziile sunt cele de mai jos:

Crossfitul si antrenamentele functionale au fost printre cele mai vizibile activitati. De altfel, impresia generala a fost ca fiecare producator de echipamente s-a intrecut in a-si etala cadrul care mai de care mai functional. Asadar nu incape discutie, crossfitul si antrenamentul functional este directia actuala a cestui fenomen. Ca este sau nu doar un trend, ramane de vazut. Ca o parere personala, antrenamentul functional nu poate fi un trend. Este mai degraba o solutie de antrenament, simpla, rapida si utila, adaptata stilului de viata actual.

Echipamenele cardio inteligente – Technogym a fost singurul producator de echipamente fitness care a integrat in aparatele cardio interfata android. Este vorba de gama Artis prezentata anul trecut.

• Bicicleta de cycling Tomahawk - Arata si se comporta incredibil! Sunt cu cinci viteze inaintea concurentei. De fapt Tomahawk numai cu asta se ocupa, cu bicicletele de cycling, deci cum este normal, acest lucru se reflecta vizibil in produsele lor.

• Perete de catarat mobil – O solutie ideala pentru a diversifica serviciile unui centru de fitness.

• Platforme instabile printre care si aceasta placa similara cu placa de surf.

Bancute instabile.

Acestea fiind spuse, va vom tine in continuare la curent cu cele mai noi tendinte pe piata mondiala de profil.

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum