Fitness la domiciliu

Fitness la domiciliu

Fitness la domiciliu

Una din principalele  scuze pe care o invoci atunci cand nu vrei sa mergi la sala, este lipsa de timp. Intr-adevar, de multe ori timpul nu iti permite sa te deplasezi la un club  sau nici macar sa iesi in parc sa alergi. Ei bine, acum Profitness vine la tine acasa si iti pune la dispozitie antrenorii sai! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi! Un membru Profitness se va deplasa la domiciliul sau biroul tau pentru o scurta evaluare si pentru a-ti prezenta antrenorii si activitatile pe care acestia le sustin.
Decizia este a ta!
Antrenorul Profitness pe care tu  iti va stabili un program de exercitii personalizat astfel incat obiectivul tau sa fie unul realizabil. Antrenamentele pot avea loc la domiciliu, birou, in parc sau la sala de fitness pe care o frecventezi. Deasemenea, de la el vei putea solicita si sfaturi legate de probleme de nutritie.

Ce ne ofera antrenorul personal:

  • Motivatie - in momentele grele, atunci cand simtim ca nu mai putem si vrem sa renuntam el va gasi mijloacele potrivite pentru a ne face sa continuam!
  • Siguranta - sa nu uitam faptul ca organismul nostru este subiectul exercitiului fizic, antrenorul este specialistul care intotdeauna va avea in vedere siguranta noastra!
  • Directie - de multe ori chiar si obiectivele pe care ni le propunem sunt gresite, iar in cele din urma din pacate vom renunta.
  • informatie - Informatie solida care mai traziu ne ofera posibilitatea de a ne antrena singuri!
  • Diversitate - fara diversitate apare monotonia care, de multe ori ne va face sa renuntam. Antrenorul este singurul in masura sa ne ofere diversitate in antrenament astfel incat obiectivul nostru sa nu fie afectat!
  • Program personalizat -Normal, cu totii stim ca fiecare dintre noi reactionam in mod diferit la anumiti stimului. Programul personalizat in lupta pentru atingerea obiectivului reprezinta o parte importanta din solutie, iar antrenorul personal este iarasi cel in masura sa ne ofere acest lucru.
  • Antrenamente placute/amuzante - Foarte important pentru a ne asigura continuitatea este ca atmosfera din timpul antrenamentelor sa fie una placuta.
  • Mobilitate -  antrenorul personal poate concepe un program de antrenament indiferent de locatie.
  • REZULTATE - Ne-am oprit aici in a enumera beneficiile pe care le avem in urma antrenamentelor cu antrenor personal, dar cu siguranta ele sunt mult mai multe. REZULTATUL  insa, este cel care vorbeste de la sine si beneficiul final  pe care ni-l dorim cu totii, dar pe langa rezultatul dorit de noi, antrenorul isi atinge si obiectivul pe care el si l-a propus - faptul ca acum in final avem cunostiintele necesare pentru a adopta si urma un stil de viata activ si sanatos.

Contacteaza   PROfitness si beneficiezi de o consultatie gratuita.
office@profitness.ro

Cuvinte de cautare: fitness acasa, fitness la domiciliu, masaj la domiciliu, kinetoterapie la domiciliu, programe de slabit

 

 

 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum