Foloseste-ti timpul ca sa castigi mai mult!

Foloseste-ti timpul ca sa castigi mai mult!

Foloseste-ti timpul ca sa castigi mai mult!

Veniturile tale ca si antrenor personal, depind in mare parte de numarul  de clienti. Ce putem face pentru a creste portofoliul de clienti?

Ei bine, una dintre modalitatile foarte eficiente este aceea de a crea o baza de date cu potentiale contacte. Existenta unei agende de acest gen cu foarte multe contacte, ulterior poate genera mai multi clienti. Este foarte important sa invatam sa ne multiplicam contactele (networking). Numai in acest mod, vom putea avea mereu suficienti  potentiali clienti pentru a ne atinge obiectivele.


Cum facem acest lucru?
La fel ca un pescar care cauta zonele mai bune pentru a pescui, care se intereseaza unde anume ar putea prinde mai mult peste, ei bine pastrand comparatia, asa ar trebui sa procedezi si tu ca antrenor personal! Nu trebuie sa astepti sa vina clientul la tine, acest lucru nu se va intampla decat in momentul in care vei deveni un antrenor foarte bun, cunoscut prin rezultatele sale, un adevarat profesionist. Pana atunci, tu esti cel care trebuie sa caute clientul! Cum anume? Analizeaza unde il poti gasi, ce activitati practica un potential client, ce evenimente frecventeaza, etc., foloseste-ti contactele pe care le ai si mergi acolo unde se afla el.


Cartea de vizita
Pentru a creste numarul de contacte din agenda si ulterior numarul de clienti, este obligatoriu sa lasi o carte de vizita cat mai multor pesoane care crezi ca reprezinta un potential client sau care iti pot recomanda un potential client. O strategie foarte simpla, dar eficienta! Primul lucru pe care il face o persoana atunci cand are nevoie de ceva anume, de anumite contacte, verifica agenda si cartile de vizita.


In concluzie, foarte important este ca persoanele cu care intri in contact sa stie ca tu esti perfect capabil sa il ajuti pe el/ea dar si pe alte persoane din anturajul sau. Odata ce ai furnizat aceasta informatie fundamentala, trebuie sa inmanezi cartea ta de vizita!
Ai nevoie un venit suplimentar, te intereseaza un subiect anume,  vrei sa fii la curent cu tot ceea ce este nou in fitness,  sau doar vrei sa comentezi subiectele existente, atunci inscrie-te pe site si devino membru Profitness.

Cuvinte de cautare: antrenor personal, instructor, clienti, cursuri, castig

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum