Gimnastica acasa sau Gymnhouse

Gimnastica acasa sau Gymnhouse

Gimnastica acasa sau Gymnhouse

 Te gandesti sa iti umpli casa cu o  bicicleta, banda, eliptical sau cine stie ce alt aparat, care sa te ajute sa iti recastigi forma pierduta? Afla ca acum nu mai este necesar.  Cu Gymnhouse poti pur si simplu sa pasesti intr-o adevarata sala “virtuala” doar deschizand televizorul. Nascut, unde in alta parte decat in Statele Unite si dezvoltat de antrenorii personali ai unor vedete de la Hollywood ca Julienne Moore,  programul invadeaza Europa si este considerat o adevarata “revolutie” capabila sa imbine aceste doua notiuni pana acum privite ca incompatibile, televizorul si pierderea in greutate. Am ajuns sa o vedem si pe asta ...

Daca nu iti place din diverse motive sa te antrenezi la sala, ai acum posibilitatea sa te antrenezi in propria sufragerie, prin intermediul acestei noi tehnologii care permite utilizarea prin intermediul televizorului  a unui software interactiv revolutionar, care te va “proiecta” intr-o sala virtuala unde vei practica exercitii fizice interactionand cu “antrenori” prin intermediul unor comenzi vocale sau gestuale, fara nici un accesoriu.
 
Poti sa te antrenezi la diferite nivele de intensitate, sa alegi intre programe diverse in functie de obiectivele tale si de limite.
Antrenamentul principal care se poate executa este  de tip aerobic, util pentru tonifierea muschilor, fara ca acestia sa creasca in volum.
 
Este important sa tii cont si de forma in care te afli, pentru ca daca esti o persoana sedentara nu trebuie sa exagerezi cu numarul de sedinte si nici cu durata acestora (ajung 2 sedinte pe saptamana de maxim 20 de minute). Cu timpul vei fi capabil sa cresti gradual numarul de sedinte, pana cand ajungi sa te antrenezi de 4 ori pe saptamana pentru cel putin 40 de minute.
 
Avantajele acestui sistem de antrenament sunt multe, mai ales pentru ca vine si in ajutorul  persoanelor mai “comode” care mereu isi gasesc scuze sa nu mearga la sala sau a celor timide care nu se simt in largul lor antrenandu-se in public.
Vei regasi  aici cursuri complete de yoga, arte martiale, aerobic, pilates etc.
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum