Jocurile Olimpice! Antrenamentele celor mai buni sportivi!

Jocurile Olimpice! Antrenamentele celor mai buni sportivi!

Jocurile Olimpice! Antrenamentele celor mai buni sportivi!

Urmarind o astfel de competitie nu pot sa spun decat ca, raman uimit de performantele pe care le pot atinge sportivii inscrisi, dar si de limitele  la care poate fi impins organismul uman. Vorbesc de forta, coordonare, viteza, precizie. Te uiti si pur si  simplu cu greu iti vine sa crezi ca lucruri asemnatoare, bineinteles prin antrenamente grele, incepand de la o varsta frageda, etc  poti face si tu. Nu stiu daca este doar o impresie, dar totul pare de domeniul fantasticului. Programele la sol  in care sportivii stau mai mult in aer decat pe pamant, exercitii la barna…imposibile, distantele probelor de inot parcurse cu viteze uimitoare la care probabil unii dintre noi alearga , si inca destul de bine. Tot ce se intampla acolo ma lasa pur si simplu cu gura cascata. Urmatoarea intrebare, legitima zic eu, unde se va ajunge peste 10-20 de ani? Am vazut sportivi ale caror performante erau cum mult fata de cele ale adversarilor, exempul aruncarea sulitei. In timp ce toatele celelalte sportive se zbateau din greu sa arunce 40-45 de m, vine relaxata o sportiva mica de inaltime, din Grecia daca nu ma insel, si arunca 56 de m.
Intelegi o diferenta mica, dar rezultate de genul asta, ca sportiv participant, probabil ca iti taie orice elan.

Nu va pot spune ce fel de antrenamente fac, de cate ori pe zi, dar stiu ca salile dotate cu echipamete Technogym au fost pline de sportivi. Parerea mea este ca antrenamente epuizante fara un plan de pregatire bine pus la punct, ar trebuie sa fie de domeniu trecutului. Echipamentele cu ajutorul carora se fac aceste antrenamente sunt cheia marilor performante. Aparatele create specific pentru a dezvolta si imbunatati o aumita performanta va face diferenta intre sportivii care continua sa faca fandari cu gantere, trepte, pentru ce care cunosc termenul, si cei care vor lucra targetat.
Timp de cateva saptamani toti acesti sportivi au avut ceva in comun, mai mult sau mai putin s-au antrenat impreuna folosind aceleasi echipamente.
Pentru mai multe fotografii acceseaza link-ul de mai jos.
http://pinterest.com/technogym/champions-at-london-2012/
http://pinterest.com/technogym/champions-at-london-2012/

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum