Miscarea face bine, Mamaia 9 august - “Cea mai mare oră de sport”: 3 orașe și o cauză socială

Miscarea face bine, Mamaia 9 august - “Cea mai mare oră de sport”: 3 orașe și o cauză socială

Miscarea face bine, Mamaia 9 august -  “Cea mai mare oră de sport”: 3 orașe și o cauză socială

“Cea mai mare oră de sport”, organizat în București, Brașov și Mamaia
 Cros cu obstacole pentru cauza copiilor diagnosticați cu cancer

Dolce Sport îi invită pe iubitorii de mișcare la cea de-a patra ediție a evenimentului de masă “Cea mai mare oră de sport” și la un cros caritabil la Brașov pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer.

Evenimentul este parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.
Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, se va desfășura pe durata a trei zile, primul fiind programat sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla. 


 “La fiecare nouă ediție a Celei mai mari ore de sport aducem discipline noi şi instructori internaționali, iar interesul publicului crește proporțional. Dincolo de mesajul că ne încurajăm publicul să ducă o viață echilibrată, alocând timp și pentru sport, anul acesta am decis să luptăm și pentru cauza copiilor suferinzi de boli grave. Este la fel de importantă pentru o societate sănătoasă, iar Fundația Romtelecom pentru români o susține de mai mulți ani,” a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător al campaniei “Mișcarea face bine”.


La "Cea mai mare oră de sport" din București vor avea loc demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS,  Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate și zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar și una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi nationali si internationali (vezi program), alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.
 „A face mișcare în mod regulat ar trebui să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi. Miscarea ne ajuta să eliminam stresul acumulat pe parcursul unei zile tensionate și are darul de a ne menține în formă. Bineînțeles, toate acestea ajută dacă în ecuație intră și o dietă echilibrată și sănătoasă. Sportul este o necesitate socială," spune Vlad Stoica, președinte SmartAtletic.
Pentru promovarea mișcării și a sănătății în rândul oamenilor, această serie de evenimente reprezintă punctul maxim de atracție, atât prin varietatea antrenorilor și a claselor, cât și prin faptul ca accesul este gratuit; ba mai mult, oferim premii și alte beneficii participanților,” a adaugat Cristi Mărgărit,  consultant în nutriție și fitness, GetFit.


Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei. “Mişcarea face bine” este o campanie pro-sănătate prin sport şi dietă corectă, demarată de Dolce Sport, canalul TV al Romtelecom, în anul 2011.


Despre Dolce Sport

Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, este prezenta pe piata din 2010 si si-a obisnuit clientii cu un continut de calitate si exclusiv, transmis si pe canalele Dolce Sport 2 (cu emisie permanenta), 3 si 4 (cu emisie temporara). Dolce Sport este prezent si online, pe www.dolcesport.ro si pe www.facebook.com/dolcesport.

Despre Fundația Romtelecom pentru români
Fundaţia "Romtelecom pentru români", înființată în 2008, derulează proiecte prin care susţine diferite categoii de persoane aflate în situații speciale și cauze sociale precum cea a copiilor diagnosticați cu boli grave. Fundaţia vine ca o extindere naturală a implicării Romtelecom în bunul mers al societăţii româneşti, care s-a concretizat în ultimii ani prin numeroase proiecte susţinute de companie.
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum