New Year's resolutions, propuneri

New Year's resolutions, propuneri

New Year's resolutions, propuneri

 Daca tot ne aflam la acest capitol, cand tocmai am tras linie dupa un an de zile si am concluzionat cu privire  la ceea ce ne dorim sa ne aduca noul an, in cazul in care mai ai loc pe lista ta, la capitolul miscare, fitness, sanatate (pe care cu siguranta cu totii l-am inclus intr-un fel sau altul in topul viitoarelor realizari), propun cateva asa zise “rezolutii”.

Incearca sa treci macar o parte dintre acestea si ai sa vezi ca viata ta se va schimba in bine in noul an, cel putin din acest punct de vedere.
 
1. Apeleaza la serviciile uni antrenor personal! Fa acest pas si prima data cand vei da credit acestei recomandari si te vei felicita ca ai urmat-o,  va fi la vara, cand  toata lumea va fi uimita de schimbarea ta. Nu vei mai concepe antrenamentul la sala de fitness sau chiar in aer liber, fara sprijinul antrenorului tau.
2. Incearca activitati noi! Sa trecem peste barierele pe care singuri ni le impunem. Nu participam la acea clasa pentru ca nu suntem suficient de pregatiti, pentru ca ne vom face de ras, etc. Lucrurile acestea, sa nu ne mai impiedice! Pentru toate exista un inceput.  Zilnic dam cu piciorul la mult  prea multe oportunitati de a ne simti bine, incat ajungem sa  spunem nu si lucrurilor banale.
3. Anul acesta trece pe lista ta o adevarata injectie de adrenalina – zbor cu parapanta; escalada; bunjee jumping; mountain bike; tiroliana;  o activitate care sa iti stearga orice alt gand in afara de ceea ce vei face in momentul respectiv, de care sa te bucuri cu adevarat. Fiecare insa isi stabileste limitele propii, alege activitatea care crede ca i se potriveste.
4. Sa devenim sportivi cu acte in regula! Participa la un concurs! Alege unul dintre evenimentele anului si” get ready to rock”! Poti alege un maraton simplu pana la triathlon, ceva mai complex, depinde numai de tine. Urmareste si site-ul nostru pentru a fi mereu informat in legatura cu evenimentele si conventiile urmatorului sezon.
 
Ei bine eu as putea contina in acesta directie, dar intr-un final, cred ca este suficient. Spune-mi asadar cum crezi ca va arata noul an, daca vei reusi sa treci prin cele patru rezolutii de mai sus? :)

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum