Nud Fitness!

Nud Fitness!

Nud Fitness!

Toata saptamana, sala "Fitworld" din oraselul olandez Heteren este folosita de culturisti si de persoane care aspira la un trup perfect.

Duminica dimineata insa, cei ce ridica greutati si isi tonifica musculatura sunt nudistii. Doar instructorii raman cu hainele pe ei la sedinta de fitness care costa 10 euro. Primul antrenament pentru iubitorii de sport in costumul lui Adam sau al Evei, dupa caz, a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. La prima sedinta de fitness pentru nudisti au indraznit sa participe doar vreo doisprezece barbati trecuti de ceva timp de prima tinerete. Sportivii au fost clar depasiti numeric de ziaristii curiosi sa-i vada ridicand greutati, alergand pe banda sau pedaland la bicicleta, relateaza Associated Press. Presa a fost acceptata doar la primul antrenament.

Nici o impatimita a fitnessului nud n-a avut insa curajul sa se prezinte duminica dimineata la "Fitworld", desi opt femei au platit inscrierea. Circa 100 de persoane, existand solicitari chiar si din Rusia si Australia, si-au anuntat intentia de a simti pe propria piele beneficiile exercitiilor fara presiunea exagerata a hainelor. Probabil, cei mai multi s-au ferit sa isi expuna goliciunea in fata camerelor de filmat si aparatelor foto.

Proprietarul salii, Patrick de Man, sustine ca ideea unui antrenament special pentru nudisti i-a venit dupa ce doi clienti l-au intrebat de ce exista vestiare separate pentru barbati si femei. Pentru linistea clientilor preocupati de igiena, exista o regula clara: fiecare nudist trebuie sa aiba un prosop cu care sa acopere aparatele in timp ce le foloseste. In alta ordine de idei, cei care cred ca duminica dimineata la "Fitworld" isi pot gasi jumatatea sau macar pe cineva cu care ar putea trai clipe fierbinti vor avea o mare surpriza. Potrivit organizatorilor, clientul prins flirtand este automat dat afara din sala.

"Deja am inotat dezbracati, dar o sala de fitness e ceva unic!", a afirmat unul dintre inscrisi, care a preferat sa se recomande doar cu prenumele, Henk. "Este spectaculos!", a adaugat barbatul, in timp ce pedala relaxat. Olanda este recunoscuta pentru toleranta manifestata in privinta atitudinii sexuale, nuditatea este un lucru comun la televizor, iar prostitutia este o meserie acceptata in zone special amenajate.

In randul celor peste 5.000 de locuitori din Heteren au existat insa si persoane nemultumite de initiativa. "Daca oamenii vor sa faca exercitii in pielea goala, e treaba lor, dar sa o faca acasa, nu intr-un loc public", scria, pe site-ul Internet al salii de fitness, un locuitor ofensat.

Sursa: http://www.newspad.ro/Sala-de-fitness-pentru-nudisti,209191.html

 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum