Promotii de sarbatori la BodyExprim!

Promotii de sarbatori la BodyExprim!

Promotii de sarbatori la BodyExprim!

Promotia de sarbatori iti aduce masaje/ termocuverta GRATIS si o reducere de pana la 25%  la Fitness, BodyBuilding, Zumba, Aerobic, Aerial Yoga, Spinning!


Vin sarbatorile si vrei sa arati impecabil? Profita acum de SUPER REDUCERILE  Clubului Wellness BodyExprim! In perioada 15 noiembrie- 23 decembrie ai 15% reducere pentru orice abonament cu valabilitate 1 luna si 25% reducere pentru orice abonament cu valabilitate 3 luni, 6 luni sau 12 luni. In plus, Mosul iti aduce cadou un numar de masaje egal cu numarul de luni de valabilitate a abonamentului incheiat in perioada promotiei.
 

De Sarbatori, Clubul Wellness BodyExprim iti aduce daruri multe. Pe langa discountul de pana la 25% din pretul unui abonament, primesti din partea Mosului:
• 1 masaj/ termocuverta gratuit pentru abonamentul cu valabilitate 1 luna,
• 3 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 3 luni,
• 6 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 6 luni,
• 12 masaje/ termocuverta gratuite pentru abonamentul cu valabilitate 12 luni.

Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, iti propunem cele mai noi si  atractive activitati. De aceea te invitam sa incerci o clasa unica in Romania, AERIAL YOGA in cadrul careia, cu ajutorul hamacului vei invata sa pierzi contactul cu solul si sa iti cunosti propriul corp. Distractia si voia buna sunt  intotdeauna prezente la clasele autorizate de ZUMBA iar  aventura isi face aparitia in cadrul lectiilor de Spinning. Antrenori de exceptie te vor invata sa dansezi sau sa iti atingi obiectivele in sala de fitness iar senseii sunt pregatiti sa te introduca in tainele artelor martiale.
 

Indiferent daca esti romantic, energic, nerabdator, timid sau sociabil, cu siguranta vei gasi o activitate care sa ti se potriveasca si care sa contribuie la sanatatea ta fizica si psihica.
Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
 

Sarbatori  cu sanatate! Detalii suplimentare pe site-ul clubului www.bodyexprim.ro.

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum