Bodyexprim

  • Oras: Bucuresti
  • Zona: Bucuresti - Crangasi
  • Adresa: Bdul. Constructorilor, nr. 29 A, etaj. 1 Sector 6, Bucuresti Intrarea se face prin spatele cladirii.
  • Telefon: 021.220.3042
  • Link : www.bodyexprim.ro

Clubul BodyExprim Crangasi îmbina într-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atât latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.
Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de vârsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atât pentru persoane fizice cât si pentru companii.
Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.
Centrul nostru dispune de trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie doua vestiare pentru copii, vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.
 Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.
Vino în echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum