Fresh Club

  • Oras: Bucuresti
  • Zona: Mihai Bravu, Nerva Traian, Vitan, Timpuri noi
  • Adresa: Str. Panu Anastasie nr. 50, Sector 3, Bucuresti
  • Telefon: 0723 809 387 | 0728 115 239
  • Link : www.freshclub.ro

Pilates, Zumba, Aerobic, Step Aerobic sau Tae Bo intr-o sala unde facem DOAR stiluri de gimnastica pe muzica si fara sa tragem de aparate, alaturi de o echipa de traineri cu dragoste sincera pentru miscare. Suntem alaturi de toti cei care stiu ca miscarea e buna si ca au nevoie de ea. De cei care au facut pasul si fac miscare regulat si de cei ce n-au gasit calea înca, dar o mai cauta.
 
 
 
Stim ca a face miscare inseamna de cele mai multe ori sa-ti schimbi stilul de viata si schimbarea e grea - pâna faci pasul. De aceea suntem aici cu solutii:
 
- toate sporturile noastre sunt pe muzica, nu tragi de aparate mecanic;
 
- sunt discipline dinamice si discipline lente, pentru ca fiecare se simte bine altfel;
 
- suntem un club, nu doar o sala. Punem accent pe a ne cunoaste si a ne simti bine impreuna, fiindca suntem colegi de drum în acest stil de viata. Si nu doar ne miscam, ci si vorbim aici despre dieta si frumusete. Iar din când în cand facem petreceri :)
 
- abonamentele pe perioada lunga vin cu reducere, ca sa te sprijine sa faci trecerea spre stilul de viata cu miscare, dincolo de reprize trecatoare;
 
 
 
Instructorii Fresh Club, membri ai International Masterclass Association
, va ofera cadrul perfect pentru dezvoltarea fizica si psihica necesara unei personalitati armonioase.
 
Orele se desfasura intr-o continua interactiune cu membrii
, oferind o mare diversitate in miscari si muzica. Cursul incepe cu incalzirea tuturor grupelor de muschi, asigurand o tonifiere progresiva.
 
Capacitatea salii
: 30 de persoane - aerobic, tae bo, pilates si zumba, respectiv 22 de persoane - step aerobic. Sala dispune de step-ere de inalta calitate avand dimensiunile originale.


Va asteptam sa ne cunoasteti!

cuvinte de cautare: studio aerobic Bucuresti, studio aerobic Nerva Traian, Timpuri Noi, Anastasie Panu, Pilates, Aerobic, Zumba, Tae Bo

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum