World Class, Fitness & Spa Jolie Ville

Situat in centrul selectului cartier rezidential  Pipera, in cadrul Galeriei Jolie Ville, World Class Fitness &Spa Jolie Ville (cu o suprafata de peste 2000 mp) creeaza un concept inovator care aduce sub acelasi acoperis o sala de forta, un studio pentru orele de fitness in grup si unul pentru cycling, foarte moderne, cel mai luxos SPA, un lounge bar in stil Buddha Bar, o clinica medicala si un cinema VIP.

Indiferent daca esti o persoana dinamica sau linistita, detinem mijloacele necesare pentru a va satisface cerintele. Doriti un masaj? Un tratament corporal? Sau facial? Sau poate un make-up pentru o petrecere? Va stam la dispozitie!

Cate cluburi de fitness din lume au propriul cinema VIP? Din cate stim, nici unul. Ei bine, World Class Fitness & Spa Jolie Ville face istorie si va ofera propriul dumneavoastr? Cinema VIP. Va vom prezenta filme, diverse seminarii pe teme de nutritie si sanatate, vom organiza evenimente si petreceri. Cel mai important Cinema VIP World Class este un centru de distractie si de educatie dedicate in exclusivitate membrilor.
 
Va punem la dispozitie: 
1 Studio pentru cycling, 
1 Studio pentru aerobic, 
1 jacuzzi, 
3 saune uscate ?i 1 sauna umeda
 
Program de functionare:
Luni - Vineri : 06:00 – 23:00
Sambata - Duminica : 08:00 – 21:00
 
Contact:
Anca Anton 
Tel: 0735 011 843
Cauta in:

Newsletter

Citeste acum