Slabeste in talie! Exercitii pentru acasa.

Slabeste in talie! Exercitii pentru acasa.

Slabeste in talie! Exercitii pentru acasa.

 Nu ai timp sa mergi la sala dar doresti sa iti subtiezi talia? Poti sa o faci si acasa, ai nevoie doar de cateva exercitii scurte, putin imbold si multa bunavointa ca sa fii constanta in repetari. 

Nu uita nici un moment ca a slabi in talie nu e doar o chestiune de exercitiu fizic ci si de dieta. Miscarea este importanta, e adevarat, dar operatiunea de debarasare a centimetrilor in talie incepe … la masa. Deci citeste inainte cateva din articolele de la sectiunea Dieta ca sa intelegi ce trebuie sa eviti . 

Acum exercitiile:
- incepem cu o serie de abdomene clasice. Intinsa pe podea, du bratele in spatele capului, ridica spatele de pe podea si contracta abdominalii. Coboara  pe podea si repeta de cate ori poti. Continua antrenamentul cu miscarea numita crunch cu rasucire care iti permite sa concentrezi tot efortul pe zona critica. 
- versiunea cea mai simpla de crunch prevede genunchii indoiti si talpile sprijinite perfect pe sol. Din aceasta pozitie ridica spatele cu abdomenul contractat si prin rasucire inclina umarul drept spre genunchiul opus. Intoarce-te in pozitia initiala si repeta miscarea cu umarul stang inspre genunchiul drept. Picioarele de pe sol nu au voie sa se ridice si nici sa se departeze. Astfel vei invata sa iti controlezi miscarile.
- a doua versiune, mai complexa, iti va supune corpul unui efort sporit. Exercitiul se va executa la fel cu cel precedent, dar de aceasta data odata cu rasucirea bustului in una din cele doua directii, ridicati piciorul opus de pe sol si apropiati genunchiul de fata.
 
Aminteste-ti ca acest antrenament trebuie sa creasca gradat. Daca esti total neantrenata incepe cu 3 serii de cate 15 repetari iar apoi adauga in zilele urmatoare cate 5 repetari la serie. La cate ajungi, decizi singura :).
 
Ca sa iti maresti varietatea exercitiilor iti mai recomandam urmaroarele articole:
 
 
 
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum