Sportiv si single. O coincidenta?

Sportiv si single. O coincidenta?

Sportiv si single. O coincidenta?

Fac sport pentru a descarca tensiunea acumulata intr-o zi si nu neaparat pentru a cunoaste persoane noi. Este ceea ce reiese dintr-un sondaj efectuat de un portal de intalniri online, pe un esantion de persoane singure.

Adora sporturile traditionale, precum fotbalul, inotul si alergatul pe banda si nu sunt in cautarea sufletului pereche. Este ceea ce reiese din sondajul “Persoanele single si sportul” efectuat de Friendscout24.com, unul din portalurile de intalniri cel mai  frecventat din Europa, cu peste 10 milioane de membri inscrisi.

Se pare ca persoanele se gandesc la fizicul si starea lor de bine dar nu au facut o obsesie din asta. “Am descoperit ca persoanele single sunt destul de lenese, tin la imaginea proprie dar nu sunt maniaci ai fitnessului” comenteaza Tanja Biller, director de marketing al Friendscout24. “Nu vad sala ca pe un loc de socializare, sunt atenti la cheltuieli, inafara de faptul ca au si destul de putin timp”.
 

Stresati dar si destul de comozi, in timp ce 29,8% frecventeaza o sala pentru a se relaxa, 26% declara ca nu fac nici o activitte fizica in mod special. 49% din cei intervievati, in special barbati (51,4%) nu sunt inscrisi deloc la sala, preferand sporturile traditionale precum inotul (22%) alergarea (16,6%) si fotbalul (27,3%). Doamnele (42,2%) prefera inotul (26,7%), jogging (10,4%) dar mai ales Pilates si Yoga (7,6%) alese de doar 0,6% dintre barbati.


In preferintele persoanelor single, predomina sporturile clasice, putin costisitoare si usor de practicat in oras. Ski, tenisul, motociclismul si golful se inscriu printre cele mai putin practicate. Sportul cel mai iubit ramane fotbalul (27% din intregul esantion), urmarit, fara a fi practicat si de catre doamne (25,6%), acestea impartind cu barbatii si o alta pasiune, motoarele. Formula 1 si motociclismul plac, surprinzator, mai mult doamnelor (19,4%) decat domnilor (16,6%).


Ar fi interesant de aflat, in acest caz , care este numarul de telespectatoare care urmaresc constant meciurile camponatului mondial de fotbal, care tocmai a demarat in Africa de Sud. S-ar putea sa avem alte surprize :).
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum