Technogym la Olimpiada din Londra 2012!

Technogym la Olimpiada din Londra 2012!

 Technogym la Olimpiada din Londra 2012!

Londra este cea de-a cincea Olimpiada la care Technogym ajuta atletii de top pentru a fi pregatiti de probele finale! Sydney 2000, Atena in 2004, Torino 2006 si Beijing in 2008.

Technogym va furniza peste 750 de echipamente destinate pregatirii intense de efort, recuperare, si va mobiliza peste 100 de antrenori profesionisti care sa aigure asistenta in fiecare sala destinata sportivilor.


Una dintre salile de pregatire din satul Olimpic si Paralympic va avea o suprafata de peste 2500 mp si va fi dotata cu 250 de echipamente care sa asigure un antrenament complet in functie de disciplinele sportive prezente in competitie.


Fiecare facilitate va include:

**Cele mai performate echipamente cardio
cu monitor tv; touch screen; conexiune internet wireless, I-pod – usb.**Configurare si design – adaptate fiecarei discipline sportive.

**Personal Management – peste 100 de antrenori.

**Arké - un set complet de accesorii pentru functional training! (water ball, air ball, proprioceptive tools, pendulum, etc.)**Kinesis –  Un sistem patentat de Technogym si care foloseste cabluri ce permit 360° libertatea de miscare.Ideal pentru functional training si recuperare.

**Pure Strength -  o linie special create pentru sportivii Olimpici.

**Excite Cardio Line - o gama completa de echipamente destinate antrenamentului cardio. (treadmill, bikes, ellipticals, vario, stairclimbers, lateral crossover)**Wellness System - o cheie inteligenta care permite antrenorului sa uploadeze sportivului antrenamentul pe care acesta trebuie sa-l urmeze. In acest fel antrenorul poate monitoriza antrenamentele si evolutia sportivului.

**Flexability -  o linie compusa din doua echipamente foarte sigure in ceea ce priveste executarea miscarii.

 

 

 

 

Cuvinte de cautare: olimpiada londra 2012; echipamente fitness; technogym


 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum