Tipsuri de vara pentru antrenori

Tipsuri de vara pentru antrenori

Tipsuri de vara pentru antrenori

 

Cu totii stim ca aceasta perioada de vara (in special lunile iunie, iulie si august) este marcata de o prezenta mai slaba a clientilor in club, atat in sala de fitness cat si la activitatile de grup. Care ar fi cauza…???

Este de vina poate… perioada de concedii si vacante… organismul cere o pauza de refacere si relaxare… “vara nu dorm”… “criza economica si politica actuala”… cred ca putin din fiecare acesti factori influenteaza gradul de ocupare a salii si prezenta clientilor in club…!!!

Iata mai jos cateva tipsuri, in special pentru antrenori, care pot sa revitalizeze prezenta si implicarea clientilor in antrenament si la clase:

- organizati evenimente si clase speciale (care nu se desfasoara in fiecare luna) care vor scoate clientul din eventuala monotonie perceputa in club.

- antrenorii pot face un program diferit de antrenament la fitness, exercitii noi motivante si stimulante pentru clientii care au un scop specific.

- clasele pot avea o noua structura in organizare, more energy and power, muzica schimbata, mai antrenanta si ceva diferit si special in acelasi timp.

- “double team”, doi antrenori care sustin clasa vor aduce un plus de motivatie si dinamism pentru client.

- activitati de gen outdoor (cycling, pilates, body tonning, kangoo jumps, combat clases si multe alte) se pot organiza foarte bine in aer liber.

- mentineti clientul mereu atras si implicat in activitati competitionale, gen marathon sau concurs pe probe, calorii consummate si kilometrii parcursi, etc…

Sper ca sugestiile de mai sus v-au fost de folos si daca doriti sa aveti pentru sala dvs. un plan de evenimente detaliat si profesionist realizat, asteptam solicitarile dvs. pe adresa office@profitness.ro.

Va dorim sa aveti o sala cat mai plina!

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum