Wellness Show 2012 - noutati si impresii

Wellness Show 2012 - noutati si impresii

Wellness Show 2012 - noutati si impresii

Duminica, 18 noiembrie,   s-a incheiat cea de-a doua editie a expozitiei de fitness si wellness, Wellness Show din cadrul Romexpo.

Pentru cei care nu au reusit sa viziteze targul,  o sa trecem in revista noutatile evenimentului, bineinteles, din punctul nostru de vedere. Voi face referire la eveniment, avand in vedere doar doua caracteristici si anume: partea expozitionala a echipamentelor de fitness si cea legata de eveniment/conventie. Un targ de profil nu se rezuma doar la cele doua, sa nu fiu inteles gresit, insa eu am ales sa vorbesc doar despre acestea doua.

Pe partea de echipamente fitness au fost prezenti cei de la Star Trac, Life Fitness si Technogym, insa de departe Technogym, (iar cei care au fost prezenti presupun ca imi vor da dreptate) s-a detasat considerabil de ceilalti furnizori, nu numai prin arhitectura standului ci si prin echipamentele de ultima ora. Ma refer aici la gama echipamentelor pentru acasa cu un design care le face sa se contopeasca cu ambientul casei, dar si cu functii de genul: conexiune Iphone, usb, monitor touch screen, conexiune internet wireless.

In ceea ce priveste activitatile de grup se observa o scadere a interesului fata de clasele de spinning, prezenta la acesta activitate nefiind asa de mare ca in anii trecuti. Real Ryder-ul insa, tot o clasa de indoor cycling, dar cu o bicicleta ceva mai speciala, a fost activitatea care a atras atentia si a avut o prezenta foarte buna.

Pe langa aceste doua aspecte, daca te interesa un abonament cu un discount bun la fitness, aerobic, bazin, ai fi avut de unde alege. Daca ai fi dorit suplimente sau sa afli metode noi de tratament, era locul unde trebuia sa fii, iar daca intentionezi sa incepi un business in domeniu sau clubul tau nu este asa de profitabil pe cat iti doresti, ne-ai fi gasit si pe noi acolo. :)

Daca ai ratat evenimentul, poti sa ne citesti in continuare sau sa ne scrii despre problemele tale. Doar asa vei fi conectat permanent la dinamica acestei industii care devine una importanta si in tara noastra.

Valeriu Popa

office@profitness.ro

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum