Wellness Show la Romexpo! Cu mic, cu mare la fitness!

Wellness Show la Romexpo! Cu mic, cu mare la fitness!

Wellness Show la Romexpo! Cu mic, cu mare la fitness!

Saptamana viitoare isi va deschide portile cea de-a doua editie a targului de fitness, Wellness Show!

Daca esti din Bucuresti ar fi pacat sa ratezi acest eveniment, daca esti din provincie, ai putea face un efort sa fii prezent, indiferent daca esti sau nu implicat in fenomen.

De ce sa vii? Parca aud acesta intrebare, indreptatita de altfel. Daca vrei sa ma determini sa vin undeva convinge-ma, ai putea spune! Ei bine, daca vrei sa fii inconjurat de oameni frumosi, sanatosi, veseli, care iti transmit energie, care iti pot schimba viata, (si sa stii ca nu sunt cuvinte mari), vino sa intalnesti si sa stai de vorba cu cei mai mari antrenori ai momentului.  Rare sunt momentele in care ii vei putea sa-i gasesti pe toti laolalta. Vrei sa incerci o activitate de aerobic, vreun accesoriu special, echipamente fitness sau pur si simplu nu stii la ce sala de fitness sa mergi! Acesta este momentul potrivit!

Vino, testeaza, compara si fa cea mai buna alegere pentru tine. In mod normal, daca ai dori sa-ti cumperi un echipament de fitness, sa-ti faci un abonament la sala, sinceri sa fim, ti-ar trebui cateva zile bune, daca nu saptamani, sa faci un studiu de piata ok astfel incat sa beneficiezi de cea mai buna alegere. Atunci, de ce sa nu scutesti timp si bani?

Si nu in ultimul rand poti sa ne intalnesti pe noi, echipa PROfitness. Ai o sala de fitness, intampini probleme, afacerea nu este atat de profitabila pe cat iti doresti, vrei sa deschizi o sala de fitness sau sa stii care sunt principale oportunitati si trend-uri in domeniu, ei bine, nu te costa nimic sa vii si sa ne ceri pararea.

Pe cat se poate vom incerca sa-ti oferim solutiile de care ai nevoie!

Asadar nu uitati, incepand din 15 – 18.11.2012, va asteptam la Romexpo!

Valeriu Popa

http://wellnessshow.ro/

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum