Worldwide Fitness Trends in 2013!

Worldwide Fitness Trends in 2013!

Worldwide Fitness Trends in 2013!

Worldwide Fitness Trends in 2013!

In fiecare an in luna ianuarie, de mai bine de 7 ani,  ACSM,  American College of Sports Medicine da publicitatii rezultatele unui chestionar ce a fost trimis la peste  29,630  de persoane implicate in acest domeniu, vorbim asadar de profesionisti, cu 11,156 mai mult fata de 2012.
Asadar, in premiera, PROfitness va ofera rezultatele acestei analize.
Dupa 3 saptamani de la trimiterea lor ,  3,346 de chestionare completate au fost primite. Aproximativ 11%, ceea ce reprezinta o rata de intoarcere foarte buna. Raspunsurile au o acoperire geografica masiva. Vorbim de tari din  Asia, Europa, Australia, Africa, America de Sud.

Ce ne spun aceste rezultate, modul cum le vom interpreta si folosi, ramane la latitudine si capacitatea fiecarui instructor, personal trainer, manager fitness, administrator de club. Insa,  pentru toti cei implicati in fenomen, cel putin la un nivel minim,  pot reprezenta punctele pe care ar trebui sa se axeze in acest an. Oricum, pentru a va face o idée mai clara asupra acestor tendinte si a modului in care au evoluat de mai bine de 7 ani, va recomandam sa analizati atent si rezultatele anilor precedenti. Iar daca veti spune: ce ne intereseaza pe noi rezultate acestei institutii?  Ei bine, va reamintesc ca intr-un procent covarsitor, tot ceea ce tine de fitness si evolutia lui de-a lungul timpului vine de unde altundeva, daca nu din Statele Unite.

Rezultate 2013

Rezultate 2007 - 2012

 

Sursa foto:http://myinertia.wordpress.com/2012/12/28/top-5-fitness-trends-of-2013/

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum