11 reguli pentru a avea o clasa plina!

11 reguli pentru a avea o clasa plina!

11 reguli pentru a avea o clasa plina!

1.    Informeaza-ti  clientii – clientul are nevoie de un minim de informatie. La inceputul clasei transmiteti sumar clientilor ceea ce urmeaza sa faceti.
2.    Cunoasteti-va clientii – un lucru foarte important care va destinde atmosfera la clasa, clientul  va simti ca face parte din grup.
3.    Clientii noi – Asigurati-va ca nu aveti clienti noi la clasa, iar daca aveti, inainte de incepe activitatea acordati-le putina atentie.
4.    Nu mentine foarte mult aceeasi muzica –la un moment dat oricat de bine ati tine clasa, totul va deveni monoton, pana si exercitiile cele mai usoare li se vor parea dificile.
5.    Programul de exercitii – nu schimbati programul de exercitii foarte des, mentineti cel putin 8-10 clase, dupa care, daca considerati necesar faceti cateva schimbari,dar atentie nu schimbati total programul de exercitii.
6.    Corecteaza-ti clientii – regula fundamentala daca va doriti sa deveniti si sa fiti apreciati ca profesionisti de catre clientii vostri.
7.    Numaratoarea – o greseala frecventa a incepatorilor. Nu va lasati blocati intr-o numaratoare hipnotica.
8.    Trasmiterea indicatiilor  - atunci cand vreti sa corectati, sa treceti la un alt exercitiu, aveti grija sa transmiteti informatiile clar, concis si sa fiti siguri ca indicatiile au fost receptionate corect.
9.    Feedback-ul – nu incheiati clasa brusc, discutati cu clientii vostri dupa activitate, parerea lor este foarte importanta pentru o abordare viitoare a aceleiasi clase. 
10. Cunosteti-va foarte bine programul - nu mergeti in fata clientilor nepregatiti. Va riscati credibilitatea si le veti pierde respectul. 
11. Atitudine, zambet si energie!

Cuvinte de cautare: cursuri, aerobic, instructori, pregatire, client, conventie, seminar, antrenori
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum