Alexandru a ales sa fie PROfitness!

Alexandru a ales sa fie PROfitness!

Alexandru a ales sa fie PROfitness!

Alexandru Manole
Personal Trainer; Group Activity Instructor

O experienta de 8 ani in domeniul fitness, sportiv de performanta din 2007 concurand pentru clubul Farul Constanta  cu urmatoarele rezultate: CN de fitness Seniori 2008 Ramnicu Valcea  locul 5, CN de fitness  Seniori 2009 Slobozia locul 2, CN de fitness  Seniori 2010 Iasi locul 2, Cupa Romaniei 2010 categoria fitness masculin locul 2.

Contactul cu fitness-ul.
Prima data cand am luat contactul cu fitnessul a fost la varsta de 16 ani, iar dupa o scurta perioada, am decis ca vreau sa devin antrenor. Pentru aceasta am urmat cursurile cursurile Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, specializarea fitness.
Ce inseamana fitness-ul pentru tine?
Fitnessul pentru mine este un fenomen, atat ca sport de masa cat si ca sport de performanta, in ultimii ani acesta luand amploare, lucru de altfel foarte imbucurator.
Care sunt activitatile pe care le predai ?
Activitatile predate cuprind atat  clase de tonifiere cum ar fi Pump ,Abs , dar pot tine si clase Cardio Tone si cardio  - Running ,Walking activitati pe care din pacate le gasim foarte rar in programul unui club de fitness.
Ce reprezinta pentru tine Antrenorul Personal?
Pentru mine antrenorul personal inseamna o provocare, deoarece zilnic intalnesc oameni cu diverse obiective si probleme, iar intocmirea programului de antrenament si lucrul in echipa pentru atingerea obiectivelor este pentru mine o experienta valoroasa si in acelasi timp placuta.
Unde te putem gasi?
In prezent activez ca Personal Trainer si Instructor de Aerobic in cadrul centrului Body-Art Wellness Club din incinta Rin Grand Hotel.
O privire de viitor?
Fitnessul este un fenomen  care se afla in curs de dezvolare si imi doresc sa activez ca antrenor pe o periada cat mai lunga si sa acumulez cat mai multa experienta in acest vast domeniu.
Motto: Mens sana in corpore sano!

 

Cuvinte de cautare: Alexandru Manole, personal trainer, antrenor fitness, aerobic, fitness

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum