Alexandra Georgiadis a ales sa fie PROfitness!

Alexandra Georgiadis a ales sa fie PROfitness!

Alexandra Georgiadis a ales sa fie PROfitness!
Nume/Prenume: Alexandra Georgiadis
Data nasterii: 15. 07.1970
 
Experienta Profesionala:
Instructor Steel Programs-Steel tonic-2012
Spinning Instructor Clinic-Mad Dogg Athletics-2011
Instructor Balanced Body Inc. Mat 1 & 2-2011
Instructor C-moves-Cmoves Dance & Step Dance 20111
Instructor Port De Bras-Basic & Intermediate Level Sessions
Integrated Power Stretch Education-2011
Curs Management Inteligent Pentru Cluburile De Fitness-2010
Workshop Functional Training-2010
Certificate  Fitness School Functional Training-Varna –Julio Papi 2010
Certificate  Fitness School Port DE Bras Parterre-Varna-Vladimir Snezhic
Instructor Aerobic & Step-International Masterclass Association 2009
Instructor Indoor Cycling Tomahawk-2009
Facultatea de Educatie Fizica si Sport- Universitatea Spiru Haret
 
Profitness: 1. O scurta introducere.. contactul cu fitness-ul,viata sportiva, experienta, performante...
 
Alexandra G. : "Sportul este pentru mine cel mai vechi si statornic partener. L-am cunoscut in copilarie dar pasiunea am simtit-o acum 18 ani, dupa nasterea celui de-al doilea copil. Din dorinta de a recapata ”dimensiunile” avute inaintea celor doua sarcini, am inceput sa practic intensiv aerobic. Curand am realizat insa ca beneficiile practicarii sportului pentru organism intrec cu mult obtinerea unui aspect fizic placut. Ma simteam din ce in ce mai bine, eram mai optimista si mai dinamica decat fusesem vreodata, in ciuda responsabilitatilor care cresteau, odata cu cei doi baieti ai mei. Curand am realizat ca pot avea o placere si mai mare: aceea de a-i face si pe altii sa se simta ca mine. Din ”elev” m-am transformat in ”profesor”. In 1995 am inceput Facultatea de Educatie Fizica si Sport si iata-ma, de 17 ani, antrenor sportiv, facand in fiecare zi ceea ce iubesc cel mai mult."

Profitness: 2. Cu ce te ocupi in momentul de fata?
 
Alexandra G.: " Momentan predau clase de pilates, aerobic, spinning .  Incepand cu anul 2010  sunt Manager Sportiv la Alexandreea Club Fitness & Spa, unde coordonez activitatea sportiva, ma ocup de organizarea de evenimente(maratoane, demonstratii)".
 
Profitness: 3. Cum se impaca partea de management cu partea activa, atunci cand te afli in fata clientilor?
 
Alexandra G.: "Perfect! Dubla mea calitate, de antrenor si manager sportiv, imi permite sa pot prezenta clientului toate serviciile clubului si, totodata, sa il ajut sa ia cea mai potrivita decizie, tinand cont de motivatia, conditia fizica, ritmul, programul si bugetul pe care e dispus sa-l investeasca. "
 
Profitness: 4. Ce inseamna pentru tine, in cateva linii, a fi un bun antrenor, un bun instructor de aerobic si de ce nu, un bun manager?
 
Alexandra G.: "A fi bun in toate cele trei profesii presupune, in primul rand, a sti sa asculti. Premizele succesului sunt asigurate atunci cand raspunzi nevoilor reale ale clientului tau. Teoretic, oamenii practica sport pentru a avea un corp sanatos. Practic, motivatiile sunt mult mai nuantate. Daca cunosti atat NEVOILE, cat si DORINTELE clientului tau, si raspunzi acestora in cel mai adecvat mod, ai toate sansele sa ai un client multumit. 
Deasemenea, este esential sa fii tot timpul informat. Participarea permanenta la toate evenimentele tangente domeniului tau (cursuri de specializare, workshop-uri, conventii in tara si in strainatate...) iti ofera posibilitatea sa stii permanent ce ofera piata de specialitate, cum te situezi si cum poti deveni mai bun (inclusiv mai profitabil). " 
 
Profitness: 5. Care este motivatia care te face sa mergi mai departe in acest domeniu?
 
Alexandra G. "Zambetul clientului meu! El face diferenta intre un antrenament fortat si unul savurat. Sa ajut o persoana sa-si schimbe stilul de viata, sa uite de apatie, insomnie, oboseala si diete, este pentru mine cea mare satisfactie pe care aceasta profesie mi-o genereaza."   
 
Profitness: 6. Care sunt momentele cu cele mai mari satisfactii avute in acest domeniu?
 
Alexandra G.: "Acelea in care leg prietenii cu clientii mei, acelea cand aflu ca o  parte din clientele mele devin antrenoare de succes la diverse cluburi sportive, acelea cand vad ca pentru cei trei copii ai mei a face sport este un mod de viata... toate acestea ma fac fericita." 
 
Profitness: 7. O privire spre viitor? Cum te vezi pe tine, cum vezi fitness-ul, cum ti-ai dori sa fie...
 
Alexandra G. "As vrea sa fiu  in forma maxima mereu...Mi-ar placea ca fitness-ul sa devina un mod de viata pentru marea majoritate a oamenilor. Mi-as dori sa fie accesibil, la standarde cat mai inalte, atat ca dotare (echipamente, facilitatii) cat si ca pregatire profesionala. Totul depinde de noi ..."

Motto:
 
”Sportul este un mod de imbunatatire a modului de a fi si de a simti!”

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum