Ana Georgescu a ales sa fie Profitness

Ana Georgescu a ales sa fie Profitness

Ana Georgescu a ales sa fie Profitness
"O viata mai frumoasa, mai bogata, mai sanatoasa, mai lunga… si lista poate continua! Cum ajungem sa avem aceasta viata? Prin sport! Pentru mine sportul este mai mult decat o pasiune, este un stil de viata!
 
Cum am inceput aceasta aventura? Primii pasi i-am facut in lumea gimnasticii la varsta de doar 4 ani. Sala de gimnastica rit
mica a fost la inceput un loc de joaca si incetul cu incetul, mare parte din viata mea s-a mutat acolo. Reprezentand clubul U.N.E.F.S. Bucuresti si fiind componenta a lotului national al Romaniei, pana la varsta de 18 ani am reusit sa colectionez peste 50 de medalii nationale si internationale. De la aceasta varsta incepand, mi-am indreptat atentia catre o alta ramura a gimnasticii, gimnastica aerobica.
Am avut foarte multe de invatat si experimentat, odata cu practicarea acestui sport.
 
Incepand cu anul 2005 am devenit membra a companiei de dans AEROS, unde am avut onoarea sa lucrez cu coregrafi celebri si sa sustin spectacole pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii in Europa, Asia, America si Australia.
 
In anul 2010 am renuntat la lumea competitionala pentru a incepe o noua cariera. A venit vremea sa impartasesc cunostintele acumulate, cu alti oameni, care aleg la randul lor sportul ca parte din vietile lor. Asa am devenit instructor certificat de Fitness, Zumba Fitness®, ZumbAtomic® , gimnastica ritmica si gimnastica aerobica. Fiecare clasa pe care o predau Cardio-Tone, Step, Fitball, Pilates, Aerial Yoga, Zumba Fitness® sau Zumbatomic® este un motiv de bucurie pentru mine.
 
In anul 2011 am devenit master trainer, presenter si ZES (Zumba Education Specialist) si reprezint cu mandrie acest brand.
 
Sper sa ne intalnim la cat mai multe clase, masterclass-uri sau conventii!"
 
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum