Aplicatii fitness: cum te ajuta sa monitorizezi progresele si sa te evaluezi

Aplicatii fitness: cum te ajuta sa monitorizezi progresele si sa te evaluezi

Aplicatii fitness: cum te ajuta sa monitorizezi progresele si sa te evaluezi

Odata ce te-ai inscris la sala, daca iti doresti sa ajungi la obiectiv, vei avea sedinte de antrenament regulate, cu focus pe imbunatatirea performantelor personale, avand ca scop general un corp mai sanatos si mai tonifiat.


Dar cum poti avea un tablou complet si usor de verificat al “prestatiilor” tale de la sedintele de antrenament? Cum poti afla daca te indrepti in directia corecta si daca ai ceva de imbunatatit? Este foarte simplu, totul se rezolva cu ajutorul unei agende sportive (aplicatii fitness).


Astfel poti arhiva toate datele mai importante, inregistrand parametrii care te vor ajuta apoi sa elaborezi grafice de evolutie si sa vezi statistici. Avantajul enorm este ca o poti purta cu tine permanent pe telefonul tau inteligent sau pe tableta si poti accesa si actualiza datele in timp real.
Probabil stii deja despre asa numitele Fitness App care iti permit sa iti inregistrezi datele in functie de activitatea practicata (Ex: pentru alergare  numar km parcursi, timp, viteza, tipul parcursului etc.). Foarte cunoscute sunt: Endomondo, Runtastic sau Sports Tracker. Puteti sa le gasiti, testati si descarcati aici:
 https://www.endomondo.com/#/
http://www.sports-tracker.com/#/
https://www.runtastic.com/en/apps
Ele sunt astfel structurate incat sa poti alege tipul de activitate si sa introduci toate datele necesare. Este foarte posibil sa le utilizezi si in sesiuni “live” de antrenament, inregistrand datele si salvandu-le la sfarsitul antrenamentului. Exista si versiuni Premium pentru care va trebui sa platesti sume relativ modice dar care iti vor pune la dispozitie optiuni avansate.
Sau pur si simplu daca nu ai chef sa le instalezi pe telefonul tau, poti apela oricand la prea utilul si prietenosul Excel care te va ajuta sa ai o evidenta clara a progreselor facute. :) Dar daca vrei sa fii la moda, in plin avant tehnologic, incearca sa butonezi aplicatiile prezentate mai sus. Nu vei fi dezamagit de rezultate.
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum