Ce este Bokwa?

Ce este Bokwa?

Ce este Bokwa?

Bokwa Fitness®  este o activitate diferita de altele, pe care le cunoasteti. Daca va gandeati ca e doar un fel de zumba, aflati ca nu e nici pe departe asa.


In timpul unei clase de bokwa fitness participantii “deseneaza” cu picioarele pe parchet litere si numere, miscandu-se pe ritmul muzicii. Nu exista o coregrafie propriu-zisa si nici o numaratoare a pasilor. O data invatati pasii esti expert :). Poti sa dansezi bokwa oriunde in lume. Instructorii obisnuiesc sa foloseasca limbajul semnelor pentru a semnala initierea executarii pasului care urmeaza.
In ceea ce priveste muzica, vei avea ocazia sa asculti cele mai mari hituri ale momentului, cu o singura conditie: muzica trebuie sa fie alerta, energica si contagioasa.
Aceasta clasa se adreseaza tututor: barbati, femei copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 75 de ani :). “Daca stii sa te misti si cunosti alfabetul, atunci poti dansa Bokwa” spune inventatorul acesteia, Paul Marvi.
Pasii de o simplitate aproape copilareasca transforma aceasta activitate in clasa perfecta, chiar si pentru cei care nu stiu sa danseze. Deasemenea, posibilitatea de a regla intensitatea si viteza miscarilor o recomanda atat incepatorilor cat si profesionistilor.

In timpul clasei se tonifiaza gambele, bratele, abdomenul si fesierii utilizand doar corpul liber sau mici accesorii. Vino si tu la clasele de Bokwa ca sa te distrezi cu gasca in timp ce corpul tau se antreneaza si se modeleaza!


Cativa pasi pentru incepatori ii poti invata si de aici: https://www.youtube.com/watch?v=aPRvqtOjzwg
Activitatea a fost introdusa si in programul salilor de fitness din Romania. Deci poti sa te distrezi in pasi de Bokwa chiar in orasul tau.
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum