Cristina a ales sa fie Profitness!

Cristina a ales sa fie Profitness!

Cristina a ales sa fie Profitness!

Copilarie:
M-am nascut la data de 21 mai 1987, in Bucuresti iar incepand cu varsta de 5 ani tatal meu a fost cel care m-a indrumat spre  drumul care ajungea la  sportul de performanta.Am inceput cu gimnastica, sport ce necesita 100% concentrare si pe care scoala si dorinta de invatare m-au facut sa il las pe plan secund. In paralel am facut 1 an balet, 2 ani tenis de camp si alti vreo 2 ani inot.Apoi a urmat  un an de pauza dupa care am revenit in lumea sportului si m-am apucat de volei , pe perioada liceului, iar in clasa a zecea  m-am apucat de arte martiale si anume de Kyokushin Karate pe care le-am practicat timp de 6 ani de zile.
In prezent cea mai mare pasiune a mea sunt dansurile si nu oricare fel de dansuri, ci Street-dance-ul.In categoria de street-dance intra mai multe stiluri printre care si Break-dance, cel care ma pasioneaza pe mine cel mai mult si la care tind sa ajung la cel mai inalt nivel.

Studii:
Dupa ce am terminat liceul teoretic” C.A.Rosetti” din capitala , am hotarat sa urmez cursurile unei facultati care m-ar avantaja si pe care mi-ar placea sa o urmez.Am avut mari probleme la inceputul clasei a 12-a  pentru ca nu reuseam sa gasesc solutia potrivita si niciuna dintre facultatile cunoscute nu imi suradeau.Intr-un final am facut o alegere pe care in momentul de fata o consider a fi cea mai buna alegere posibila, m-am hotarat sa urmez Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, specializarea Balneofiziokinetoterapie, facultate pe care am si terminat-o anul acesta in septembrie.

Intalnirea cu fitness-ul:
Avand  bazele  sportului la indemana si lasand in urma artele martiale in favoarea facultatii, simteam nevoia unei activitatati intense.Drept urmare am pornit pe calea dansului si anume a Street dance-ului, cale pe care o urmez si in momentul de fata.
Am inceput sa predau clase de street dance sub forma unor clase de aerobic iar de aici pana la clase propriu-zise de aerobic a fost doar un pas mic.Am inceput sa invat de la colegii mei ,  mi-am luat diploma de antrenor personal si instructor de aerobic, iar cu multa dorinta si ambitie am luat calea predarii.O experienta foarte placuta si utila a fost participarea la conventia “Blue Fitness” din Italia – Rimini unde am descoperit cat de mult ma reprezinta pozitia de instructor de aerobic.

Viata mea azi:
In momentul de fata locuiesc alaturi de parintii mei  in Bucuresti.Timpul meu se imparte intre antrenamentele  cu trupa Rock’On, din care fac parte de 4 ani de zile, si lumea fitness-ului.
Am incercat de asemenea sa imi largesc cat mai mult paleta de clase pe care le tin si de aceea sunt mereu in diferite locuri pentru clase sau antrenamente personale.Toate tipurile de clase imi fac placere insa cele care imi sunt mai aproape de inima sunt cele legate de dans si anume Step Dance , Aerobic Dance, iar alaturi de ele se situeaza si Tae-Bo .
Bineinteles ca nu uit niciodata de antrenamentele proprii, pe care le introduc in program ori de cate ori este posibil si ma specializez in  momentul de fata in recuperarea sportivilor, recuperarea dupa fracturi ,entorse sau operatii dupa fracturi dar si anumite afectiuni ale coloanei vertebrale.

O privire in viitor:

Cand eram mica si ma intrebau bunicii  clasica “ Ce ai vrea sa te faci cand vei fi mare?” raspunsul meu nu era cu siguranta unul in domeniul medicinii.Am fugit mereu de gandul acesta insa in final am absolvit o facultate in domeniu si sunt fericita ca am facut-o.
Sunt convinsa ca in domeniul fitness-ului voi ramane o perioada foarte lunga de timp , ma voi specializa in continuare participand la diverse conventii si cursuri , sper la nivel international. In paralel, ma voi inscrie la master si voi continua sa studiez Kinetoterapia pentru a avea cunostiinte cat mai vaste in acest domeniu si in general in cel al Recuperarii Medicale.

Cuvinte de cautare: antrenor, street dance, breack dance, aerobic, fitness, personal trainer

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum