Diana Stirbu a ales sa fie ProFitness!

Diana Stirbu a ales sa fie ProFitness!

Diana Stirbu a ales sa fie ProFitness!

 Din 2005 sunt instructor de aerobic si fitness, iar in 2008 am descoperit Kangoo Jumps. Cand am incaltat prima data ghetele de Kangoo Jumps pur si simplu m-am indragostit de aceasta forma de sport, de exercitiile si de posibilitatile nelimitate pe care le ofera. Acum sunt instructor international, dar recunosc faptul ca nu vad acest lucru ca pe un job. Fac exercitiile, dansez si zambesc pe ghetele Kangoo Jumps, alaturi de cursantele mele, cu aceeasi placere pe care am avut-o atunci cand le-am descoperit.  

 
 
 
Am descoperit ghetele kangoo intr-un stagiu al Federatiei Nationale Sportul pentru Toti. La acel moment mergeam alaturi de doamna Aurelia Suciu la fiecare eveniment organizat de Federatie. Impactul cu ghetele a fost urias..mi-au placut atat de mult incat mi-am si cumparat o pereche. Conceptul Kangoo Jumps a fost adus in Romania de Kinga Sebestyen alaturi de care m-am si format ca instructor. Se dorea in acel moment formarea de instructori kangoo pentru a fi promovat acest sport. Am inceput sa merg la multe evenimente kangoo din tara si am pus bazele maratonului kangoo din ianuarie 2010 care a fost practic inceputul carierei mele ca instructor kangoo. Evenimentul a fost un real success. Au participat peste 130 de persoane pe deplin multumite de noua metoda de aerobic. Marturie imi sunt articolele din ziare si relatarile tv.
 
M-am implicat total in sport, am renuntat la job..profesia mea fiind de sociolog si am ajuns sa predau in mai multe centre din BucurestI:
 - Club JNT Gym; Adresa:  Str. Arcusului, nr.6A, Sector 3.( punct de reper Mall Vitan)
- Sala de sport a Scolii nr. 12 Herastrau (Aurel Vlaicu); Adresa: Str. Borsa, Nr. 27, Sector 1.
- Sala de sport a Scolii nr. 31 (Lacul Tei); Adresa: B-dul Lacul Tei , Nr. 116, Sector 2.( vis a vis de magazinul Domino)
- Unirea Shopping Center – Etaj 4 – Aripa Calarasi:
- Club Let’s Party;  Adresa: Str. Rodiei, Nr. 29, Sector 3.( punct de reper rondul Alba Iulia)
- Club Art Body Shape;  Adresa : Constantin Aricescu nr 12 ( Piata Dorobanti), Sector 1 
 
Am crescut ca nume prin intermediul persoanelor publice cu care fac antrenamente de un an de zile si alaturi de care am aparut in mai multe reviste si emisiuni tv.  S-au creat grupe impresionante de persoane care ma insotesc la fiecare eveniment si demonstratie. Lunar organizez petreceri cu tematica in fiecare locatie unde predau.
 
Am dezvoltat si un site unde imi prezint activitatea http://dianastirbu.ro 
 
Jumps…&..Smile!

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum