Iulian Dinu a ales sa fie Profitness!

Iulian Dinu a ales sa fie Profitness!

Iulian Dinu a ales sa fie Profitness!

 "Numele meu este Iulian Dinu, am 22 de ani, sunt instructor de fitness, aerobic, tae-bo si personal trainer. Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, mai tanar sau mai putin tanar. Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Ca atare, pentru a ma specializa, am absolvit cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala si in prezent urmez cursurile de masterat : Managementul Serviciilor de Sanatate din cadrul Facultatii de Management al Academiei de Studii Economice Bucuresti.

Detin mai multe atestate in domeniu:

Curs international Fusion Training by Matthew Griffiths – 2011.

Curs International Personal Trainer – Centro Studi Paf in colaborare cu Italian Personal Trainer Agency (IPTA) – Italia – 2011.

Curs formare instructor fitness-aerobic  – Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului in colaborare cu Universitatea Ecologic – 2011.

Carnet Instructor Fitness & Culturism – Federatia Romana de Fitness & Culturism – 2009.

Stagiu de formare instructori : Sportul pentru toti – Izvorul Muresului 2009 – nivel B – Carnet instructor.

Stagiul de formare instructori: Sportul pentru toti – iunie 2007 – nivel C – Animator Sportiv.

In prezent, activez ca instructor de fitness si aerobic si sunt antrenor personal.

Te pot ajuta…

… sa dobandesti o  forma fizica de invidiat si aspectul fizic pe care ti-l doresti in cel mai scurt timp. In calitate de antrenor personal, iti pot oferi programe de antrenament personalizate pentru dezvoltarea masei musculare, intretinere, tonifiere, slabire, ingrasare.

Iti pot oferi sfaturi nutritionale si diete personalizate pentru slabire, ingrasare, intretinere, refacere a organisumului.

Daca ai suferit o accidentare sau ai dureri musculare/osoase te pot ajuta cu un program de recuperare medicala (kinetoterapie).

De asemenea, daca ai dificultati in a alege suplimentele nutritive potrivite pentru  tine, iti pot face recomandarile cele mai bune.

De ce sa alegi un antrenor personal?

Multitudinea de optiuni de antrenament, pentru o persoana obisnuita, pot fi derutante. Aerobic, fitness, antrenament cu greutati, tae-bo? Ai nevoie de o strategie care sa mearga,  de metodele cele mai eficiente, ai nevoie sa nu iti pui sanatatea in pericol, sa eviti riscul accidentarilor care pot aparea atat de usor in cazul in care esti incepator intr-ale sportului. Nu in ultimul rand, e bine ca atunci cand motivatia scade, cineva sa fie langa tine, sa te ajute sa continui, sa te motiveze si sa-ti aminteasca de obiectivele pe care ti le-ai propus la inceput: sanatate, forta, trup armonios. Experienta si rezultatele pe care le-am avut pana acum ma recomanda drept un antrenor personal de succes. Orice ai alege:  sala de aerobic, sala de fitness sau antrenamentul in aer liber, sunt pregatit sa te indrum cu sfaturi profesioniste!"

Nu ezita sa ma contactezi :

Website :

www.iuliandinu.ro

www.antrenorfitnessbucuresti.ro

www.cursuriaerobic.ro

 Email :

office@iuliandinu.ro

 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum