Kinga a ales sa fie Profitness!

Kinga a ales sa fie Profitness!

Kinga a ales sa fie Profitness!

Kinga Sebestyén- Master Trainer/International Presenter KJ şi Distribuitor KJ în România.

Kinga este de 15 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates. De asemenea, este lector la Federaţia Română “Sportul pentru Toţi”. Și-a început activitatea în România în anul 2008 şi tot de atunci organizează cursuri pentru persoanele care doresc să devină instructori KJ.  De când a început activitatea Kangoo Jumps in România, peste 120 de persoane au absolvit cursurile organizate de Kinga şi au devenit instructori internaţionali KJ. Totodată ea a promovat acest sport susţinând prezentări, demonstraţii şi inaugurări  în peste 50 de localităţi de pe întreg teritoriul României. În anul 2010 Kinga a organizat şi un eveniment caritabil, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea ”Kangoo Jumps salvează vieţi”, sumele strânse fiind donate pentru salvarea vieţii unui băiat bolnav de leucemie.
Kinga i-a ajutat şi susţinut pe instructori în iniţiativa lor de a deschide propriile săli/cluburi Kangoo Jumps în oraşe precum Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cluj Napoca, Sibiu, Buzău, Constanţa, Miercurea Ciuc, Hunedoara, Baia Mare, Suceava sau Galaţi. Pentru a arăta cât de mult iubeşte acest sport, în anul 2010 Kinga a lansat propria colecţie de echipament sportiv sub marca K&K (Kinga & Kangoo).
Dacă o întrebi cât de mult îi place Kangoo Jumps, Kinga spune că este foarte pasionată de acest sport şi îl practică din suflet. De când a adus Kangoo Jumps în România şi-a format o echipă despre care spune cu entuziasm “Suntem ca o familie!”, şi care se bazează pe ajutor şi respect reciproc.

http://www.kangoojumps.ro/

 

Cuvinte de cautare: kangoo jumps, kinga, clase kangoo, ghete kangoo, fitness, aerobic
 

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum