Ovidiu a ales sa fie ProFitness!

Ovidiu a ales sa fie ProFitness!

Ovidiu a ales sa fie ProFitness!

Ce m-a impresionat intotdeauna la Ovidiu este capacitatea sa de a se implica total in ceea ce preda la clasa, fie aceasta de spinning, pilates, step aerobic sau yoga. L-as descrie ca pe un antrenor empatic, foarte bine pregatit si care stie sa faca atmosfera si sa te ajute sa nu simti cum trece timpul si nici efortul pe care il depui. Deci haideti sa ii uram bunvenit in comunitatea ProFitness si sa il lasam sa ne spuna cateva cuvinte despre el:

“Sportul a fost din totdeauna o parte importanta din viata mea, am inceput cu hochey pe gheata, pe la 7 ani, apoi cu fotbal, pe la 14 ani, si in cele din urma am intrat in sala de forta, pe la 17 ani, nu pentru culturism ci numai pentru conditie fizica. Dupa cativa ani de mers constant la sala am realizat ca sportul este, asa cum ar trebui sa fie, un stil de viata, si am decis sa impartasesc aceasta convingere cu toti cei din jur, fara sa realizez ca asta imi va deveni profesie . La varsta de 23 de ani un curs si o diploma de instructor sportiv m-au ajutat sa obtin un post pentru una din cele mai mari companii din Anglia, detinatoare a majoritatii centrelor SPA de pe cele mai luxoase vase de croaziera din lume.

Dupa un curs intensiv de specializare in Londra am pornit, prin 2005, sa cutreier lumea in lung si in lat lucrand ca instructor fitness, bucurandu-ma de locuri precum Insulele Caraibe, Miami, Hawai, Bora Bora sau Fiordurile Norvegiene. Dar in timp ce ma bucuram de soare si mare am mai avut marele avantaj de a lucra cu colegi instructori profesionisti de prin toate colturile lumii, colegi cu care am realizat un valoros schimb de experienta. Dupa multe plimbari si mult soare venit si vremea sa ma opresc asa ca din 2008 am ramas acasa, am inceput colaborari cu diferite cluburi din bucuresti unde predau cu mare placere lectii de step aerobic, indoor cycling, pilates sau yoga si in acelasi timp am revenit pe bancile universitatii pe care nu am apucat sa o termin inainte de a pleca pe vas.

Acum am 30 de ani, sunt student in anul 1 la „U.N.E.F.S” si anul 2 la „Spiru Haret” la „Management Financiar Contabil” si imi doresc sa fac sport si sa va conving si pe cat mai multi dintre voi sa faceti sport pentru miscare, sanatate, stare de bine.

Ne vedem in sala!”

Pe Ovidiu il gasiti si pe Facebook, nick- Ovidiu Fitness.

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum