SmartFit Studio Timisoara

  • Oras: Timisoara
  • Zona: Cetatii colt cu Torontalului
  • Adresa: Bd. Cetăţii – colţ cu Calea Torontalului 300389, Timişoara, România
  • Telefon: 0356 453 124; 0724 728 471
  • Link : www.facebook.com/SmartFitStudioTimisoara

 Noi, cei de la SmartFit Studio Timisoara, credem in miscare si sustinem un stil de viata sanatos. Acestea sunt doar doua dintre motivele pentru care in iarna anului 2011 am decis sa deschidem Studioul si sa oferim servicii profesionale. In 2014 ne extindem activitatea, desfasurata la aceleasi standarde inalte, prin inaugurarea celui de-al doilea club SmartFit Studio din Timisoara. Timisorenii vor  avea o nou? locatie, cu o gama foarte diversificata de servicii si o echipa de profesionisti in domeniul fitness-ului.


Cluburile SmartFit ofera acces in zonele de Fitness, Aerobic, Cycling si Spa, punand la dispozitia membrilor sai un program complex si complet care cuprinde: fitness, clase de aerobic (Pilates, Smart Pump, Zumba, Tae Bo, Rebound, Step, Fit&Tone, Abs&Booty, Kangoo Jumps, Booty extreme, Fitball Dance, Yoga si AntiGravity Yoga; Functional Training: TRX, CrossFit), indoor cycling, programe destinate copiilor, masaj, sauna umeda si uscata, inot si aqua zumba, aqua aerobic si aqua cycling, jacuzzi.


SmartFit Studio se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, care pot beneficia de servicii personalizate, adaptate nevoilor, dorintelor si disponibilitatii angajatilor. Sub indrumarea antrenorilor nostri certificati, membrii SmartFit Studio sunt motivati sa inteleaga importanta unui stil de viata sanatos, acesta presupunand antrenamente regulate si o nutritie echilibrata.

Programul nostru este: de luni pana sambata de la ora 07.00 pana la ora 23.00 si duminica de la ora 10.00 pana la ora 16.00. Orarul claselor de aerobic si indoor cycling este publicat la fiecare sfarsit de saptamana pentru saptamana urmatoare.

Va invitam sa faceti echipa cu noi si sa experimentati activitatile SmartFit Studio. Pana atunci urmariti acest video: http://www.youtube.com/watch?v=SX0CaiRYb2Q

Be SMART! Follow your heart!

Cuvinte de cautare: smartfit timisoara, smartfit studio, sala fitness timisoara, sala fitness timisoara cetatii, sala fitness timisoara centru, aerobic timisoara, cycling timisoara, zumba timisoara andreea, pilates timisoara, step timisoara, pulse fitness studio timisoara

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum