Skillmill – design, functionalitate si inovatie!

Skillmill – design, functionalitate si inovatie!

Skillmill – design, functionalitate si inovatie!

Cand vine vorba de inovatie si tehnologie in fitness, Technogym este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata. O poate confirma si ultimul echipament  lansat anul acesta, SKILLMILL, prima banda de alergare, mecanica, fara montor, actionata in intregime de catre utilizator.


Testata bineinteles si de catre unul dintre colaboratorii nostri, va putem spune ca desi initial ai un usor sentiment de precautie, de altfel normal in fata unei benzi de alergare cu o forma diferita fata de cele conventionale insa, o data ce ai incercat-o, te surprinde functionalitatea ei, cursa naturala a alergarii, dar si cat de simplu poti controla amplitudinea pasului si viteza de deplasare.

 

Cu ajutorului unei console, asemnatoare mai degraba cu un telefon inteligent, si ea alimentata prin energia produsa de catre utilizator, iti poti monitoriza toti parametrii utili in efort. (frecventa cardiaca; pace;viteza; durata).


De asemenea, daca optati pentru versiunea a carei console are conexiune la internet, fiecare antrenament va fi stocat in profilul personal al utilizatorului. Asadar, daca esti unul dintre impatimitii vitezei si te loveai de o  banda de alergare a carei viteze maxime te limita in antrenament, ei bine, cu Skillmill ,singura limita esti doar tu!


Este o banda foarte versatila, utila in antrenamentele individuale, fie ca sunt de intretinere sau performanta, singurul care combina antrenamentul cardio cu cel de forta, iar datorita posibilitatii de a o deplasa foarte usor, chiar si de catre o singura persoana, o poti introduce cu succes in circuite de antrenament.

Comenteaza

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum