Termeni si conditii

Reguli de folosire a website-ului www.profitness.ro


1. Acceptul conditiilor de folosire
 Folosirea acestui website, a serviciilor continute in el, este gratuita, dar sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor reguli. Ca vizitator si deci utilizator al website-ului te rugam ca inainte sa accepti, sa citesti reglamentul de mai jos.


2. Inscrierea ca membru
Inscrierea in comunitatea profitness.ro se face prin completarea unui formular. Informatiile furnizate in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete www.profitness.ro  are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de membru in club.
Ca membru in clubul Profitness.ro esti de acord sa respecti toate aceste reguli si vei fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinzi in legatura cu Profitness.ro

3. Confidentialitatea
 Informatiile furnizate de membrii clubului Profitness.ro vor beneficia de confidentialitate. Site-ul poate oferi partenerilor sai informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale membrilor clubului, sau informatii statistice generale privind structura comunitatii clubului Profitness.ro, dar aceste informatii nu vor include date personale de identificare, cu exceptia cazurilor in care membrii accepta in mod explicit acest lucru.
Prin inscrierea in comunitatea Profitness.ro si completarea acestor date sunteti de acord/acceptati sa primiti pe e-mail in adresa furnizata la inscriere materiale informative, oferte speciale sau comunicari comerciale de la partenerii sai cu grija selectati.


4. Durata aplicabilitatii regulilor 
Site-ul isi rezerva dreptul ca oricand si fara nici un fel de notificare prealabila sa iti interzica accesul la Profitness.ro si la serviciile oferite sau sa te excluda din baza de date a membrilor, in cazul in care vei incalca oricare din regulile stabilite pentru utilizarea acestui website, deoarece, asa cum a fost mentionat mai sus in momentul inscrierii esti obligat sa respecti aceste reguli.

5. Dreptul de proprietate
-    Articolele (texte + imagini) publicate se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala ( cum ar fi - dar nu limitativ la: L8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, L84/1998 privind marcile si indicatiile geografice). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
- Informatiile cuprinse in aceste articolele, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare sau al promotiilor, al concursurilor continute in website-ul Profitness.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala, mai sus enumerate. Vizitatorii sau membrii website-ului Profitness.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din website-ul Profitness.ro, doar daca in materialul respectiv nu este stipulat altfel in mod explicit de catre editor.
- In vederea promovarii site-ului, membrii Profitness.ro acorda dreptul de folosinta pentru materialele (fotografii si texte) introduse pe site si in alte medii de promovare (ex: reviste, emisiuni TV, ziare sau alte situri, etc). Toate aceste materiale vor purta semnatura Profitness.ro.

6. Continutul mesajelor din website
Vizitatorii si membrii website-ului Profitness.ro sunt in exclusivitate raspunzatori pentru continutul mesajelor lor. Clubul online nu controleaza, doar supravegheaza continutul mesajelor transmise pe website, deci nu garanteaza calitatea sau veridicitatea informatiilor.
Prin utilizarea website-ului Profitness.ro esti de acord sa respecti urmatoarele reguli privind continutul acestuia:
-    este interzisa difuzarea de mesaje defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin, in orice fel, legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website.
- este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial.
- este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti membrii ai website-ului.
- este interzisa folosirea informatiilor din website-ul Profitness.ro in scopuri comerciale, cu exceptia cazurilor in care aveti in prealabil acordul scris al editorului. - este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel pe website-ul Profitness.ro a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legea privind drepturile de autor, legea privind marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate.
- este interzisa folosirea website-ului Profitness.ro in scopul promovarii de activitati ilegale, sau furnizarii de informatii legate de activitati ilegale; in caz contrar, ne rezervam dreptul de a lua masurile pe care le consideram de cuviinta, inclusiv sesizarea autoritatilor.
- este interzisa folosirea website-ului Profitness.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional, "spam".
- este interzis a pretinde ca esti o alta persoana sau reprezinti o alta institutie; sau a pretinde in mod fals afilierea cu o persoana sau institutie.
Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau membrii in clubul Profitness.ro, site-ul isi rezerva dreptul de excludere a acestor membri din cadrul clubului sau de a refuza accesul acelor vizitatori pe website.

7. Nu garanteaza ca:
1 - ca informatiile continute in Profitness.ro sunt pe deplin complete sau exacte;
2 - ca informatiile introduse de utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
3 - ca informatiile sau serviciile din Profitness.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora vizitatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
4 - Site-ul nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din Profitness.ro; in cazul in care aveti probleme medicale, legale, etc, Profitness.ro va ofera numai informatii cu caracter orientativ fara a va asigura consultanta de specialitate; utilizarea informatiilor si a serviciilor din Profitness.ro se face pe propria raspundere;
5 - ca serviciile din Profitness.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;
6 -  isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a website-ului Profitness.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din Profitness.ro catre alte website-uri sau a reclamelor existente in Profitness.ro (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).
7 – sunteti de acord ca pentru folosirea inadecvata sau ilegala a informatiilor obtinute cu ajutorul Profitness.ro sunteti responsabil in totalitate.

9. Regulamentul forumului Profitness.ro:
-Raspunderea pentru continutul mesajelor postate pe forumul Profitness.ro apartine in intregime autorului mesajului.
-Administratorii si moderatorii forumului au dreptul de a modifica, sterge , muta sau inchide mesajele postate de catre utilizatori.
-Orice informatie introdusa de catre utilizatorii forumului Profitness.ro va fi stocata in baza de date a site-ului si intra in proprietatea intelectuala a Profitness.ro.
Este interzisa postarea mesajelor cu continut publicitar, abuziv, rasist, obscen, vulgar, calomnios sau orice fel de mesaj care instiga la acte de violenta.
-Inainte de a deschide un subiect nou, utilizatorii trebuie sa se asigure ca nu exista deja un subiect pe aceeasi tema. In cazul in care exista, mesajul va fi postat la subiectul deja existent.
-Subiectele postate de catre utilizatori trebuie sa se incadreze la sectiunile corespunzatoare ale forumului.
-Este interzisa crearea mai multor conturi de catre acelasi utilizator. Pierderea parolei NU este un motiv de creare a unui nou cont. Aceasta poate fi recuperata accesand butonul “Parola pierduta” din campul de Login. Veti primi in schimb o parola noua.
-Se recomanda ca dimensiunea maxima a celei mai mari laturi a fotografiilor incarcate pe forum sa fie de 600 de pixeli, pentru a evita deformarea paginii de forum si incarcarea greoaie a acesteia.
-Administratorii si moderatorii forumului isi rezerva dreptul de a sanctiona corespunzator orice utilizator care incalca aceste conditii prin blocarea temporara a contului sau stergerea acestuia.

10 - Incalcarea prezentului regulament de catre membrii Profitness.ro
In cazul incalcarii vreunei reguli existente in acest regulament, societatea isi rezerva urmatoarele drepturi:
1 – sa anunte utilizatorul respectiv prin e-mail despre incalcarea regulilor
2 – sa stearga orice informatie, mesaj legat de incalcarea regulilor dar in acelasi timp sa stearga orice informatie, mesaj postat de utilizatorul respectiv
3 – sa anuleze utilizatorului respectiv calitatea de membru in comunitatea Profitness.ro
4 – sa depuna o plangere impotriva acelui utilizator la organele competente si/sau sa colaboreze cu acestea in cazul aparitiei unor probleme legate de incalcarea legilor in vigoare.
 
 
12. Plangere
Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de profitness.ro va rugam sa ne scrieti la adresa office@profitness.ro
Regulile de utilizare a website-ului Profitness.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, iar intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe site iti revine responsabilitatea sa le cunosti si respecti. Daca nu esti de acord cu modificarile aparute si nu mai doresti sa fii membru al clubului Profitness.ro, sau pur si simplu la un moment dat doresti sa renunti la aceasta calitate, va trebui sa ne anunti acest lucru printr-un e-mail.
Acest set de reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a website-ului Profitness.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum