TRAINING ANGAJATI

Profitness va propune 6 module de curs destinate trainingului angajatilor din cluburile de fitness:

1. Training Receptie - in 2 sau 3 ore de training, angajatii acestui departament vor invata despre importanta receptiei intr-un club de fitness, care este rolul receptionerei, cateva proceduri de lucru zilnice, moduri de adresare in relatia cu clientul si cum sa vorbeasca corect la telefon. Se vor face jocuri de rol.

 

2. Training Vanzari (Consultant vanzari fitness) - in 2-4 ore de training consultantii clubului dvs. vor invata despre ce inseamna vanzare activa versus pasiva, care sunt motivatiile clientului in sala de fitness, de ce trebuie sa avem ca obiectiv satisfactia clientului, cui vindem si de unde procuram contacte, care sunt tipurile de client, etapele procesului de vanzare, expresii si tipuri de intrebari, cum se face corect analiza nevoii, cum se depasesc obiectiile si alte lucruri interesante.

 

3. Customer Care - la acest training este important sa participe toti angajatii clubului dvs. deoarece vor invata de ce trebuie sa lucreze in echipa, de ce pleaca clientii din clubul tau, cum facem fata reclamatiilor etc.

 

4. Marketing si online marketing - acest curs este destinat oamenilor de marketing si de vanzari. Vor invata care este mixul de marketing in fitness, cum se pozitioneaza un club pe piata, pe cine targeteaza si cum se face o strategie corecta, precum si instrumentele prin care se pune aceasta in practica.

 

5. Club manager - daca abia ai deschis un club si vrei sa inveti sa il conduci, acesta este cursul de care ai nevoie.  Ai auzit vreodata de indicatori de performanta a activitatii unei sali de fitness? Daca nu, scrie-ne!

 

6. Train the fitness trainer - este un curs dedicat instructorilor si antrenorilor din clubul tau, care ii va invata cum sa relationeze cu clientul, cum trebuie sa se comporte corect in sala si la clase, ce au de facut zilnic pentru a creste rata de retentie a clientului in club.

Pentru detalii si oferte ale cursurilor care te intereseaza, asteptam mesajele tale pe office@profitness.ro.

Cauta in:

Newsletter

Citeste acum